Security23 Kafanızın yoğun bunaldığınız sıkıldığınız zamanlarda neler yapıyorsunuz önerileriniz neler
2minosprenses Security23 hic bisey yapamiyorum kafam karisik oluyor ve odaklanamiyorum sesiz sakince 10dkda olsa oturup yalniz kafami topluyorum 😐😐
agacsizkoala Security23 oğlumu bebek arabasına koyup sadece yürüyorum, ne bırakacak kimsem var nede tek başıma kafa dinleyecek vaktim bende çözümü böyle buldum 😁
Alyaninannesi_ Security23 hafta sonları 2 gün bahanesine bırakıyorm kızımı. Bende tam anlamıyla kafamı dağıtıyorm. Tek başıma dışarı çıkıp dolanıyorm istediğim gibi istediğim saatte 💁♀️
kahvela Artık bunun için hiçbir şey yapamıyorum 🤣 bırakacak kimsem yok hava da soğuk yürüyüşe çıkamıyoruz oğlumla komşularıma gidiyorum bazen ama yine bebemle dipdibe olduğum için bunaltım geçmiyor 🤣
Mini_ka Security23 bı kahve molası. genelde hep basım ağrır bide ağrı kesici azda olsa toplarım kendimi
SonSerce Şuan aşırı gergin sinirliyim. Adet zamanım yaklaşıyor. Patlayacak sebep arıyorum resmen ama nefes almama yardımcı olabilecek kimse “var da yok” camı açıp imdat diye bağırasım var.
Dimitrina_kovaceva Security23 kahve sigara yapıyorum. Film veya dizi izliyorum. Müzik dinliyorum. Şarkı söylüyorum. Dans ediyorum. Kitap okuyorum
dolunay01 Security23 kimsem yok kafa dağıtmak için bırakabılecegım uyuyunca bende uyuyorum .esımde sağolsun bilgi basında hıc kalkmadıgı için durum bu
yavrukussss Security23 Esim oglum ben ucumuz gezmeye gidiyoruz bana cok iyi geliyor seviyorum sadece gece esim cocuga bakar uyutur yatakta yatarim duz oyle telefonla oynarım oda cok iyi oluyor 😄
Yakamoz__00 Akşamları bazen eşim uyutuyor bebeğimi..o sırada bende nostaljik dizi izliyorum hızlandırıp bi yarım saat