BernaLina Ozge_AyazEfee yaaaa hahahhahaa 😂😂😂 yakında oda başlar bence en güzel yer bayanlar full oldugu bir ortam daha ne olsun 😂
SSYSmyye BernaLina aynı gün aynı zamanlar Doğum yaptığım Kişilerle ekledik bebeklerimiz ve doğumlarımızla alalakalı fikirleşiyoruz bu seni neden rahatsız ediyo ki? Eklemezsin- hesabını vermezsin olur biter. Post açmak için sebep mi aradın
GmzSnn Janss kendi bebekleri çok görülesi muhteşemlikteler ondan😂😂😂 Baaaaak ben ne güzel doğurdum diye hawa atıyolar bizimkilet şebek zaten bebek değil😂
Janss GmzSnn Ben uzaylı doğurdum ☠️ İnsan da sevmiyo zaten . Değişik benim çooocum . İnstamam olmaya yetmez mi ki 📸📸
Nazlipekk Ozge_AyazEfee ama sen olduğun belli olmamalı ve fake hesap açmalısın kurnazlık seviyen düşmüş canım görmeyeli😂😂😘
Ozge_AyazEfee Nazlipekk yaa off Bi beceremiyorum şu kurnazlığı yaa 😂 o seviyeye hiç gelemedim ki düşeyim 😂
Nazlipekk TospikDefneninAnnesi beğeni grupları diye bişey bile var her fotolarına beğeni yorum kaydet yapıyollaa instamomlar💀💀
Nazlipekk Ozge_AyazEfee instagram katakulleleri için kurnazlık şart baksana yok bebeğim yok gelmez sana😂😂😘
Nazlipekk Ozge_AyazEfee çıkış yapmışım giriş yapamadım şifremi bulamadım🙄 bugün dur bi deniyim dedim oldu😂 ara ara giriyodum ama melül melül bakıyodum size ali rıza bey gibi😂😍
Ozge_AyazEfee Nazlipekk ali rıza nın sokağın köşesinden neclayı gözetlediği sahne geldi gözümün önüne 😂👀