Rojroj24 BernaLina aynen bide onun takipçi kasmasıyla uğraş neyse bende burdan takip kasım postumu beğenenin postunu beğenirim 😂😂😂😂🤦♀️
Ozge_AyazEfee Janss çekiliş yapacağına ve hatta benim kazanmam için katakulle yapacağına söz verirsen seni takip edip layklayabilirim
Nazlipekk Ozge_AyazEfee ama sen olduğun belli olmamalı ve fake hesap açmalısın kurnazlık seviyen düşmüş canım görmeyeli😂😂😘
Ozge_AyazEfee MayneymisAltintop asıl önemli olan şeyi unuttuk 🙈 formesi ye üye yapmak için beni zorlaması da lazım. En büyük şartım bu 👍
BernaLina Ozge_AyazEfee yaaaa hahahhahaa 😂😂😂 yakında oda başlar bence en güzel yer bayanlar full oldugu bir ortam daha ne olsun 😂
Cemrelina Takipçi kasmaktan çok tanışıp arkadaş sohbet muhabbet bı art niyet sezmiyorum onun dışında ☺️
TospikDefneninAnnesi Janss takip edeni takip ederim. Fotoğrafımı beğen. videomu beğen. Yorum yap. Doğum günümü kutla 😂
Nazlipekk TospikDefneninAnnesi beğeni grupları diye bişey bile var her fotolarına beğeni yorum kaydet yapıyollaa instamomlar💀💀