Deletedmom789 15.5 aylık prematüre doğmuş ikiz bebeklerimin gelişimi için danışabileceğim pedagog ya da çocuk gelişim uzmanı arıyorum.. Başvurup memnun kaldığınız varsa eğer tavsiye edebilir misiniz?
Fitifiti Deletedmom789 Avrupa yakası olsaydı direkt kendi psikoloğumuzu önerirdim net olarak ama karşısı için fikrim yok. Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar.
Alpbeybi Deletedmom789 çocuk doktorumuzun çok güvendiği bi ismi paylaşayım sizle. Gitmedik ama çok çok iyi olduğunu konuşmuştuk. https://instagram.com/psk.cansubukettokat?utm_medium=copy_link
_yaseminturann Deletedmom789 kuzum bende bu konuda arayış içerisindeyim ama cihan hoca var Kadıköyde onu cok duydum ama o psikolog(cocuk gelişimi,psikolojisi üzerine) 🍀
Beyziikoo Deletedmom789 Bizim ülkemizde oralara uğrayan yoktur olanlar da burada değildir zaten emin ol bebeğim. Sen en iyisi Instagram üzerinden bulmaya çalış.
Deletedmom789 Beyziikoo çok haklısın valla, herkes kendi psikoloğu olduğuçün herhal, bebelerine de ihtiyaç duymuyor
Beyziikoo Deletedmom789 Kendileri bir yol bulabildiklerinden değil bunların yanlış olduğunu düşündüklerinden saçma sapan şeyler işte cahilin fikrini değiştirmek çok zor..