nursocum Scgn24 Urfa yolundaki memorialda çok iyi çocuk doktorları var alanına göre tercih edebilirsiniz
Yavrugeyikinannesi Scgn24 Genesiste Abdülkadir Özel var. Çok yoğun ama alanında iyi bi hoca . Ben oraya götürüyorum. Bebeğim 4 aylık.☺️
Lavender11 Yavrugeyikinannesi Abdülkadir bey pek ilgilenmiyor , hızlıca öyle bakıp yolluyor. Bize de aynısını yaptı gelen bütün hastalara da…
Prenseslerim3 Scgn24 memorial hastanesinde Doç. Dr. musamma karabel vardır cok iyidir. Daima onun yanına gidiyordum kardeşimi yönlendirdim musamma ya.. Bide fakültenin cocuk hastenesinde Doç. Dr velat şen vardır kendisi iyidir görevini çok iyi yapıyor ama ağır başlıdir kalkar çocuğa bakar sonra oturur anne yada babayı şikayetlerini dinler sonra cevaplar. Musamma hocada görevini çok iyi yapıyor anne baba şikayetlerini dinliyor cevaplıyor çoçuklarla konuşuyor ilgileniyor kapıya kadar uğurluyor. Musamma hocanin sohbeti çok güzeldir.
Scgn24 Prenseslerim3 müsemma hocaya bende gittim.. cok ilgili fakat bebeğimin bobreginde taş varmış hiç farketmedi o yüzden farklı doktor arayışına girdim..
Prenseslerim3 Scgn24 benim 4 aylık yeğenim de böbrekte taş vardi. Ultrasyon yapan doktor demişdi ki kardeşime oğlunun hər iki böbreğinde taş vardır ayrıntılı anlattı bezinde görürsün kristal gibidir diye herşey anlattı. Sonra musammada aynısı söyledi. İki ay içinde çok şükür toparladı yeğenim. Bence ustrasyon yapan doktor hatasi olabilir ayrıntılı bakmamış olabilir . Ustrasyon yapan doktor bakarak sana anlattı mı taş vardır diye. Biz hiç yaşamadık Ultrasyon doktordan ve musammada ondan dolayı tavsiye ettim. Kardeşim de gitti yanına sorun olmadı. Yıne sen bilirsin. çok geçmiş olsun tekrardan
nursocum Mavisim bende ona götürüyorum çok memnunum neyinden memnun değilsiniz? Ben diğer şubede Mehmet hocaya ilk hafta kontrolüne götürürdüm bana çocugu dışarıda giydir dedi bir daha asla götürmedim
Mavisim nursocum yani bilmem yazıyorum arada cevap vermiyor henüz 2 ay oldu gideli ilaçları iyi geliyormu yada tespitleri tammı bilemiyoruö
Gustave Scgn24 bir çok doktor gezdik Müsemma Karabel hoca Diyarbakır’a bulunabilecek en iletişimi düzgün, bilgili ve ilgili hekim.
Defomm Scgn24 geniste abdulkadir hoca ilgiliydi, memorial dicle de mehmet emin hoca vardi bizim doktorumuz, kadin dogum hastanesindede remzi izol var cok bilgili bir hoca yasida var yasinin verdiği tecrube yeter zaten adamin