Meltemavi elif1852 hayor hayır mail felan atmayın banka dökümleri tapu seyahat mektubu bunlar yeterli çok fazla evrak oldugu zamanda ilgilenmiyolar o günkü gişe memurunun ruh haline bağlı açıkçası ama siz yine de şansa bırakmayın
elif1852 Meltemavi şimdi gördüm yazdığınızı, ben mail atarım birde posta yoluyla gönderirim diyordum. Mailden ziyade posta yoluyla göndersem? Sizinle iletişim kurabileceğim bir numara var mı? inanın çok güzel bilgilendirdiniz birkaç şey daha sormak istiyorum
Meltemavi Nzlykp2103 balla ne zamana çıkıyor bilmiyorum ama evrakları eksiksiz düzenleyin birde seyahat dilekçesi almanca veya ingilizce bir dilekçe yazın anlatın neden gitmek istediginizi dosyaya mutlaka eşinizin vatandaş olduguna dair ve çocuklarınızın fotokopilerini koyun evlilik cüzdanı fotokopısı koyun
Nzlykp2103 Meltemavi onların hepsi hazır dilekçeyi söyleyeyim eşime yazalım onuda cokk teşekkür ederim ❤❤❤❤
elif1852 Alisyamm hamd olsun borç vs hiçbirşeyimiz yok herşeyimizde tamdı hala şoktayım kabullenemiyorum vermemelerini
RuzgarMommys Offf ya bitane daha biliyorum Almanya redd verdi böyle hemde sürekli gezen bir kızdı kaçtane uzun vize almış önceden Almanya vermedi :/ Çok can sıkıcı gerçekten
Kubrakayra elif1852 Demek ki orda gezicek ve konaklayacak kadar hesabınızda yeterli para yoktu herhalde . Sürekli para giriş çıkışı yapın. Para fazla olsun. Eğer bir akraba tanıdık varsa davet etse o zaman daha kolay oluyor
elif1852 Kubrakayra aksine para vardı eşim ve benim hesabımda ayrı ayrı , hatta ev arsa tapuları vs koyduk ben kesinlikle maddi olduğunu düşünmüyorum siyasi davranıldı ve bu yüzden verilmedi :(
RuzgarMommys elif1852 Valla ben bu sene iptal ettim Noel pazari biletlerimizi Fransa dan isticektik vize ne olur.ne olmaz riske atmak istemedik. Seneye Londra inşallah en azindan veriyosun paran kadar vizeyi alıyorsun vermeyecek diye korkmasi yok
elif1852 RuzgarMommys keşke bizde öyle yapsaydık bu kadar sıkıntı çıkacağını tahmin etmedik:( o kadar hevesliydik ki noel heycanı sarmıştı bile, ben hala kabullenemiyorum şoktayım sanki gidecekmişim gibi davranıyorum eşim ümidi kesti şu itirazı küçük bi şans görüyorum
Meltemavi RuzgarMommys fransa en kolayları bence ne evrak verirsen onu alıyodu en son herkes gidebiliyodu
Senemmm11 elif1852 ay çok sinir bozucu gerçekten. Benim babamda Belçika için uğraştı 1 sene boyunca. Hesapta parada vardı ev araba tapusu vs hersey vardı ama vermediler vizeyi 1 sene uğraştı adam yinede cikaramadi o vizeyi
elif1852 Senemmm11 acaba gerçekten ne istiyolar hani vermeyecek sebepleri varsa söylesinler bizde ümid etmeyelim dimi
RuzgarMommys elif1852 okadar iyi anlıyorum ki :/ Ama bence de itirazlarınızı yapın Almanya hep böyle yapiyor illa 2.ciye kabul eder. Kiz kardeşime de zorluk çıkartmışlardi 2.ye kabul etmislerdi eksik seyleri tammamlayip yada tekrar gidip ikna etmek gerekiyor istiyorsan birakma peşini canim vize paranız yanmasın bari
elif1852 RuzgarMommys hem maddi hem manevi götürüsü oldu işte, evet evet kesinlikle sonuna kadar gidicem, eğer itiraz etmezsem o küçücük bi umut yer bitirir beni. Sonrası artık kısmet derim. Noelde gitmek çok heycan verici yoksa bu kadar takmazdım
RuzgarMommys elif1852 Ay inşallah olur yaa Zaten o heyecan yetiyor çok seviyorum bu biyere gitme heyecanını ama stresi olmasa :) İnşallah gidersiniz ya hallolur
Hifa1008 Koronodan dolayı vize işleri çok karıştı bundan olabilir Türkiye’den kimseyi istemiyorlardı Buda onlara avantaj olaraktan kabul edilmemiş olabilir.. Ben evlilik için geldim bir dönem evlilik için de alınmıyordu.🤦🏻♀️ Çok çektim çok
elif1852 Hifa1008 işte açıkca deseler ona göre hareker etsek dimi küçücük bebeğimle ordan oraya koşturdum evrak diye:( ben göçmen akını olduğundan dolayı kabul etmiyolar diye duydun bu ara
Hifa1008 elif1852 Maalesef hiçbir bilgi verilmiyormuş vize işlemleri ile ilgili olduğu için ama konsolosluğu aradınız mı ? Kısa bir açıklama yapıp pasaportla red gönderiliyordu arkadaşımdan biliyorum bu konuyu