Edanurada 3children1mom ben veriyorum iki gündür mollers severek icmiyoda zorla veriyorum kızlarınız kaç yaşında keşke kendiniz kullansaydınız yetişkinlerde icebiliyormus
3children1mom Edanurada 8 ve 3 yaş em küçük kızım 13 aylık Büyüklerde izleneceğini bilseydim keşke. Birde bir sey sorabilir miyim. Normalde iştahını açsın die aldım. Ama iştahını açmak yerine kapattı. Sizdede öyle oldu mu🤔
spagettiii Edanurada biz 16 aylıkken falan başladık 25 aylık kızım suan öyle ölçü ile vermiyorum bir tatlı kaşığı kadar
Edanurada 3children1mom Ben iki kere verdim daha bilmiyorumki bi kaç gündür yiyo sanki ilaca mi baglamaliyim bunu😊 süt hiç içmezdi bardakta süt içti ilk kez 3 ü de kız mı maşallah benimkilerde 22 aylık 13 aylık kızlarım
3children1mom Edanurada Ayy maşallah 🧿🧿 Allah nazardan saklasın. Evet 3 kizim var 🥰 Bizde işe yaramadı ac karnına icirdim iştahını kesti. Sanırım midesi bulandı 🙄
nalanablaa Edanurada Imuneks ş şurup bağışıklık için çok iyi doktor önerisiyle aldık bizde çok iyi geldi
Zolizo Edanurada ben 1 yaşındaki kızıma kullanıyorum mollers. 1 çay kaşığı her gün. Bir sıkıntı yaşamadık.
Mamaqueen nalanablaa bizimde 2.5 yasinda doktor karacigeri yordugu icin haftada 3-4 gun kullan dedi o yuzden sordum her gun mu veriyorsunuz acaba diye
Mamaqueen Cihaninannesiii yani genel olarak kullanilan vitaminler balik yaglari hepsi yorarmis fazla alindiginda. Ornegin herseyi yiyen bi cocuga ekstradan vitaminler yaglar verilirse vucuda fazla geldigi icin karacigere zarari oluyormus
Cihaninannesiii Mamaqueen çok şükür oğlum herşeyi yiyor ama balık alamıyoruz her zaman möllers balık yağını hrr gün 2.5 ölçek veriyorum 16 aylık zararı olurmu acaba doktora sordum senede sadece iki şişe verin dedi