Edanurada Bağışıklığı güçlendirecek bir öneriniz varmı ilaç damla 3 yaşında bir yaşında kızlarım var sürekli hastalanıyorlar
Kyssyk Edanurada en gerçek olan mollers dedi eczacı . Be hep mollers kullanıyorum hem bana hem cocuga
Edanurada miusu Meteninannesi52 mollers aldm kimse yazmayınca insallh iki gündür kullanıyoruz bir dahaki sefere artık teşekkürler :)
Beren-2020 Imuneks şurubu oneriyorlar bağışıklık için bende imunol kullaniyorm suan. Balik yagida mollers
Edanurada Kyssyk devamlı mi kullandınız faydaisni gordunuzmu ben trendyoldan getirttm sahte mi degilmi şüphe oldu içimde sonradan
[silindi] Edanurada Uts sitesinden barkod ile orijinalligi kontrol edebilirsiniz. Ben eczane dışında aldığım her ürünü ordan kontrol ediyorum
-erCansu- Edanurada 2 yaşına kadar ocean marka kullandım sonra easy Fish oil tam bir aşık resmen ağlıyor ver diye 🤣
Edanurada spagettiii bende iki gündür veriyorum mollers 3 yaşındaki kızıma 2 buçuk ml 3 ayda bitermi acaba siz ne kdr veriyosunuz bir yaşında da kizim var ona vermiyorum ağır gelebilir diye
spagettiii Edanurada biz 16 aylıkken falan başladık 25 aylık kızım suan öyle ölçü ile vermiyorum bir tatlı kaşığı kadar
Zolizo Edanurada ben 1 yaşındaki kızıma kullanıyorum mollers. 1 çay kaşığı her gün. Bir sıkıntı yaşamadık.
3children1mom Edanurada mollers aldım. Bayağı da büyük. 2 kızıma kullanmak için. Yarıya bile inmedi. 3 aydan fazla oldu alalı duruyor öylece Sıvı olarak değilde jelibon gibi olanlar varsa ondan alın. Sıvıyı pek sevmiyorlar
Edanurada 3children1mom ben veriyorum iki gündür mollers severek icmiyoda zorla veriyorum kızlarınız kaç yaşında keşke kendiniz kullansaydınız yetişkinlerde icebiliyormus