ipegin_annesi Sarikuzumalp Yani bilmiyorum sebebini bilmedikleri hastalıktan ölmüş birden hastalanmış biseyi yokken bende öyle geçirdim içimden işte istemedim .
Sarikuzumalp ipegin_annesi Ama giyemeden ölmüş zaten. Hoş giyse de ne olacak. Kıyafet alt tarafı. Heves etmiş kadın da çocuğunun üzerinde görememiş torunun da görmek istiyor demekki. Bir şey olmaz giydirin gitsin.
Nltka ipegin_annesi sonuçta bir bebek kıyafeti . Ölmesi takdiri ilahi . Bebek kıyafet giydi diye etkileneceğini sanmıyorum . Özellikle kurban olduğum kıyafeti giydi diye senin bebeğine aynı kaderi yazacağını sanmıyorum. 🤷🏻♀️
ipegin_annesi ikizlerinannesi2985 yani bide ölenin kıyafetleri ihtiyaci olana verilir o da ayrı 40 yıldır tutuyor onları .
Mervesahin59 Ne enerjisi yaa, kadın heves etmiş bişeyinde içine etmeyin sırf kaynana diye yaa. Kendi anneniz yapsa gikiniz çıkmazdı
ipegin_annesi Mervesahin59 Valla kendi annem yapsa direk söylerim olmaz diye . Giydirip kızınin yerine koyup kizimi öyle seviyor .
tkolcak Mervesahin59 Niye giydirmek zorunda ki kadın. Gitsin ihtiyaç sahibi birine versin sevaba geçer. Ne olursa olsun ben Giydiremezdim. Kayınvalidelikle alakası yok bu konunun.
ipegin_annesi Aybars0606 İhtiyacim yok zaten kıyafeti var şükür sadece alt katta Kayinvaldem oraya gidiyo gün içinde kendi giydiriyor ve ben onu ölen kızımın yerine seviyorum diyor o başka bu torun yani kızımı onun yerine koyuyor açıkçası çok hoşuma gitmiyor .
Prenseslinam ipegin_annesi benim babamda kizimi benim yerime koyuyor ne yapalim simdi esim babams kizsin mi o misal
Mihraalina Çok saçma benimde kızım Vefat etti onu nasip olmadı şimdi kardeşi giyiyor hiç birşey olmaz Allah’ın iziyle
ipegin_annesi Mihraalina Allah rahmet eylesin İnsallah olmaz da hep ağzında söylemek de hoş olmuyor kızım giyemedi diye tekrar etmek iyi olmuyor
ipegin_annesi Yusufagahinannesi Evet işte onu demek istiyorum ölmüş yani o aklıma geiyor zaten kendide söylüyor
Fenty ipegin_annesi Ölülerden çekinme duygusunu anlayamıyorum hiç. Vereceği enerji nedir mesela nasıl verecek o enerjiyi? Allah rahmet eylesin ölmüş artık burayla giysiyle onunla bununla işi yoktur değil mi? Heves etmişse giydirin bir şey olmaz. Ayrıca kızım giyemedi torunum giysin diyor yani bilemedim.
EmineB10 ipegin_annesi ben dayımın battaniyesini ve etek bezini kullandım çocuklarımda.(Annemin kardeşi bebekken ölmüş) kıyafeti olsaydı onu da giydiririm seve seve. Benim için problem değil böyle şeyler sonuçta ölüm bulaşıcı değil. Kayınvalideniz kıyamam bebeğini kaybetmiş anısını yaşatmak istemesi çok normal. Tepki gösterirseniz üzülebilir
Cheddar ipegin_annesi yüreğinde evlat acısı olan bi anneyi hoş görmek lazım. Ben sorun etmez aksine acısı hafifliyosa sevinirdim
ikizlerinannesi2985 ipegin_annesi yani kadıncağız belki anı olarak tutuyor olabilir, onu bilemem. Evlat acısı… Neler hissettiğini bilemeyiz. Allah kimseye yaşatmasın🙏
Fenty ipegin_annesi Yahu hanımefendi bilemezsiniz. Allah korusun böyle bir başımıza gelse daha giymeyen bebeğimiz için aldığımız şeyleri saklamaz mıyız? Acımasızca yazıyorsunuz.
Sarikuzumalp ipegin_annesi Giysin aklınız da kalmasın bir şey olmaz bulaşıcı değil ki ölüm. Hatta ne güzel anılarını yaşatıyorsunuz. Ayrıca kötüyü düşünmek kötüyü çağırır. Bu sadece kıyafetle alakalı değil her zaman iyi düşünün iyi olsun 😇