2mmom 2 aylık kızım gündüz hiç uyumuyor sadece şekerleme yapar gibi bi kaç kez 5-10 dk uyuyor bide öğlene doğru uyursa 1 saat falan, akşama kadar hiç düzgün uykusu yok ve akşam 9-10 gibi gece uykusuna geçiyor. Normal mi acaba😒
Giizeem 2mmom benimde kızım 2 aylık aynı şekilde ama bütün gün kucağımda durursa cok güzel uyuyor ytağına bırakınca sanki hiç uyumamış gibi😊
2mmom M3rv3 değil mi yaa 🤦🏻♀️ Akşamda uyutup yatırınca mutlaka 1 saat olmadan uyanıp emip uyuyo nasıl kuruyor kendini anlamıyorum mükemmel bişey ya😅 maşallah
Giizeem 2mmom kakanız ne durumda peki benim bebeğim yaklaşık 4 gündür kakada yapmıyor doktor 1 2 gün daha bekleyelim dedi sizdede durum aynı mı
Senayyy 2mmom yat kalk dua et gece 9/10 gibi gece uykusuna geçiyor bizde oda yok geceleri üç dört beş bazen altı da uyuyoruz gündüz de dediğin gibi ya şekeşrleme yada bir saat 🤦♀️
Mom090 2mmom benim kızımda iki aylık gündüz aynı şekilde uyku düzeni gecede 12:30 gibi uyuyor saat 4te kalkıyor sonra sürekli ıkınıp ağlıyor 15dkda 1 sabahta 8 gibi 2 saat maksimum anakucağında uyuyor 🙄
2mmom Mom090 😪 sadece anne sütü mü alıyor peki merak ediyorum benimki sadece anne sütü acaba mama alan bebekler uyuyor mu hep 🤔
Senayyy 2mmom canları sağolsun sağlıklı olsunlar yeter biz herdaim ayakta ve onlara bakabilecek güçte donanımlıyız Allah tarafından çok şükür her nekdar uykusuz gözlerim aksini söylesede öyleyiz 😂😂😅
Ladyofdark Ilk 20 gün uykusu çok güzeldi, 21. Günde uykusuzluk başladı ve tam 3 ay gündüzleri sadece emerken 5 dk uyuyordu o da yorgunluktan 😊 şimdi 4,5 aylığız 1 aydır gündüz uykumuz düzene girmeye başladı 🙏🏻