zeynokorur1 Bebeğim 8ay 15 günlük ama yürüme yok , emeklemeye çalışma yok, yüz üstü koyup önüne dikkat çekeceği bir nesne koyarıyım asla ulaşma yok sinirlenip benim vermemi yada düzeltilmeyi istiyor , nasıl yürütebilirim yada emekleme?
Eslemgunarli51 zeynokorur1 benim kızım 1 yaşında emekledi 16.aynıda yürüdü zamanı gelince yürür inşallah🤲🏻🤲🏻
Mavisimmm zeynokorur1 kizim 11 aylikken emekledi 15 aylikkende yurumeye basladi bende hep yurusun diye bekliyordum ama hazir olunca yapiyorlar
mervedmr zeynokorur1 kızım 10-11 aylıkken emekledi sıralamayı 1 yaşına 1-2 haafta kala yaptı. Ama 1 yaşında yürüdü. 18. Ayı bekler diyordum beni şaşırttı😂
kenankaan zeynokorur1 e benim oğlum 15 aylık emekledi 17 aylık hala yürümüyor, biz ne yapalım? Bence çok acele ediyorsunuz vakti gelince yapar hepsini
AslanIzmir35 8 aylıktan beri sıralıyo oğlum şuan 1 yaşında nazından yürümüyolar bence elleri bırakınca ayakta durabiliyo çünkü
prenses10 zeynokorur1 kızzz daha bismillah ne yaptın 😀 emeklemeden yürür bazı çocuklar kaldı ki yürümesi için çok erken yürüyen bebekler de var tabi ama
Esra4646 zeynokorur1 Benim kızım 15 aylikkn yürüdü . 7 aylikkn fln gibide emekleri daha erken bnce emeklemeden de yürüyebilir