NursenaT ben doğduğundan beri mama + meme şeklinde gidiyorum. Küçük doğduğu için mama şarttı bizde, aslında sütüm var ama yine de veriyoruz. Beni bırakmadı mama içtiği için, bazen canı mamayı istiyo beni emmiyo bazen mamayı kesinlikle içmiyo beni emiyo, şu an 5 ay 21 günlük, günde 4-5 sefer 90 cc mama yapıyorum ama her seferinde hepsini içmiyo. Bir de biz bebelac nutriconfor kullanıyoruz. İlk aptamil kutulardan aldım aşırı gaz yaptı sonra da önüne geçemedim gazın. Doktorumuz aptamil comformil önerdi, küçük bi şehirde yaşıyorum bulmak zor oluyo. Gerçi bebelacta zor buluyorum ama hangisi denk gelirse onu alıyoruz artık. Tavsiyem gaz olmaması için bu mamalar, çalkalayıp biraz bekledikten sonra bir Tane bile baloncuk göremezsiniz biz memnunuz. Bir de stres yapmayın memeyi bırakacak diye ısrarla emzirin, sizi emdikten sonra mamayı verin 10 cc de içebilir 60-90cc sen içebilir. Bebeğin kilo alması hareketliliğine bağlı birazda, biz doğduğundan beri mama veriyoruz beni de emiyo üstüne 60 cc mama içiyo ama yine de aylık 300-400 gr anca alıyo. Aşırı hareketli bi bebek olduğu için yavaş alıyp dedi doktorumuz. Yediğini yakıyomuş sürekli. Sağlığında bi sıkıntı yoksa kiloyu takmayın önemli olan durmaması ya da gerilememesi, benim bebeğim neredeyse 6 aylık ama 6 kilo şu an hiç takmıyorum sağlığı yerinde olsun yeter 🤲🏼😍 sağlıkla büyütün sizde bebişinizi 💜