Ynianne Kızım 2,5 aylık sürekli elini ağzına götürüyor çekiyorum yüne götürüyor elini emmesin diye emzik veriyorum bu seferde uyuyor sizde de durumlar böyle mi ? Kızım uyanıkken emip altını alıyorum oyuncak ilgisini çekmiyo 1 saat sonra yine uyuyup kalıyor
Fenty Ynianne Bebeğinizi engellemeyin emsin elini ne olacak? Tanımaya çalışıyor. 2.5 ay için oyuncakta biraz erken zaten oynamaz.
Lulemom Ynianne bırak emsin elini. Keşfediyorlar. Ve zaten şuan 2.5 aylık bebeğin maksimum uyanık kalmasa süresi 1 saattir . 1 saat uyumalı 1 saat uyanık kalmalı
Bebegimm1 Ynianne çoğu bebk yapiyr ellerini kesfediyor engel olmayin ben agzini bulamadigin da yardimci oluyordum ayaklarini agzina goturucek zamnla ☺️
ArasinAnnesiiiiiii Ynianne Bırak uyusun büyüdükçe uyanık kalma süreleri artacaktır. Emme konusuna gelince bize de çok söylediler elini ağzına sokmasın emerse parmağı incelir diye ama ben dinlemedim izin verdim bu şekilde kendilerini tanıyorlar. Biraz zaman geçsin eline ne geçerse onu ağzına sokmaya çalışacak ☺️
Fenty Ynianne Hayır, her bebeğin bir gelişimi var merakı var. O da kendi vücudunu tanımaya çalışıyor, ellerini ayaklarını vs. Siz buna engel olursanız fayda sağlamazsınız. Sizin dediğiniz durum istisna.
Ilayda123 Ynianne bu gelişimi için çok güzel bir şey sakın engel olmayın 2,5 aylık benim de kızım var eli hep yüzünde ağzında kendini tanıma yöntemleri
Ynianne Lulemom ilk zamanlar sarılıktan dolayı çok uyumuştu şimdi de uyanık kalsın istiyorum çok uyuyor gibi geliyor o yüzden
Ynianne ArasinAnnesiiiiiii instagramda falan denk geliyorum bebekler hep uyanık oyun pynuyorlar canım sıkılıyor
Bebek-annesi Ynianne ilk 1 yaş oral dönem çok normal ağzı ile keşfediyor herşeyi. Daha oyuncaklarını götürecek
Lulemom Ynianne en az 1 saat uyumalı, 1.5 saatte uyuyabilir, 1 saatte uyanık kalmalı. Birleştirince 4 gündüz uykusu yapmış oluyo işte