Deletedmom4444 Zhnce Aynen yane gerek var boyle seylere 🤷Bide bulunmayacak seyler mi hic dusunmuyorlar da.
Zhnce Deletedmom4444 insan karşısındakinin aklını da kendi aklı gibi sanabiliyormus 🤷♀️ Neyse umarım.bir daha böyle ufak tefek hinlikler yapmayı aklının ucundan geçirmez
Deletedmom4444 lanadelmiyav Kesinlikle ya hemen bi duygu sömürüsü benim saçım kötüyse atmam mesela neden fake atayım ki.Bide ortaya çıkıyor yani.Ne gerek var.
lanadelmiyav Deletedmom4444 bunu da yeni farkettim. Çok eleştiri alınca ve linç edilince hemen duydu sömürüsü içeren post açıyorlar.
Hibou Bide ben kendim ilk defa resim attım ya posta en çok ona üzüldüm şuan 🥸 Verdiğim çabaya yazık pü
Deletedmom4444 ELFIDA-1 Valla kız ben benim olan birseye bile 50 defa dusunurum bunlar elalemin elini kolunu alip benim die paylasiyorlar 🤓
Deletedmom4444 Nik_mik_yok Ben bastan farkettim baktim da soru sordum dedim belki benim elim degil der demedi.Sonra serodan ilk adim geldi
Deletedmom4444 lamom Hic eli olmayan insanlar var bacım yine de dua edin şukredin.Durduk yere ne die paylasirsiniz madem olmadı tanidiginin elini paylas kimse fake oldugunu anlamasin
annesininaslanii lamom canım senden ellerinin resmini isteyen mi vardı Allah aşkına! Ajitasyon yapma bide hem milletle dalga geçiyorsun hemde şu yaptığına bak.