lamom Betim Kendi elim demedim ama alyansim aynısdi arkadasin biri resimi internet buluyor ve yüklüyor. Sonra alaylar alaylar
lamom Balkizlarim Benim ellerimden sorun var hanimefendide oyle soru sorunca birsey diyemedim mecbur bunu soyledim . Ama cok kırıcı alay söz konusu ettiniz.
Balkizlarim lamom Alay konusu ettiniz derken beni karıştırmazsan sevinirim size samimiyetle attım sonra pişman oldum evet sanki Duygularımla oynanmış gibi 🙄 mecburen diye yalan söylenmez hanımefendi bu çok yanlış bir davranış çocuklarımız var bizim 💐
lamom Zhnce Evet boyle söyledim. Ellerimden rahatsizim ve bayan soruyu sorunca boyle cevap verdim cunku birsey diyemedim
Zhnce lamom bence rahatsızlığın ellerinde değil başka yerde de neyse Boylesi saçma şeyden dolayı nasıl yalan söylenebilir ya Bu kadar mı diline yapışmış yalan
MinikPrensesannesii lamom canın sıkılmış saçmalamışsın bu kadar basit. Madem el sizin değil “kızlar el benim değil netten aldım ama yüzüğüm aynı model” deseydiniz, yalan makinası gibi yalanlar dizdiniz
lamom Kusura bakmayın Alay konusu olduğum için. Ellerimi size gosteremedim olsun Hakkınızı helal edin.
limonlucizkek lamom resmen duygu sömürüsü yapıyorsun. Hala insanları kullanmak peşindesin. Bir psikologa git sen ya
annesininaslanii lamom canım senden ellerinin resmini isteyen mi vardı Allah aşkına! Ajitasyon yapma bide hem milletle dalga geçiyorsun hemde şu yaptığına bak.
Deletedmom4444 E buraya fake resim atanda hemen insanlarin duygulariyla oynuyor bu kadar zor mu o el benim degil internetten aldim.Yada gorsel alintidir demek.
lamom Deletedmom4444 Diyemedim kusura bakmayin ozur dilerim. Ama Alay konusu edilecek kadar kotulesmedim 😔
Nik_mik_yok Deletedmom4444 elinin de acıtasyonunu yapmazsın bee🤦🏻♀️ Allah ne verdiyse o . Keşke o el benim olsaydı falan, çocuk çocuk hareketler 😒
Babybloom lamom yani alay etmekte haksız mı insanlar🤣 bir de nişan zamanı çektik filan dedin😁 bizim de elimiz güzel değil fotoğraf çekip atmıyoruz bu yüzden🤷♀️
lamom Babybloom eminim sizin eliniz benim elimden daha güzeldir bundan kat kat eminim olsun Hakkınızı helal edin
Deletedmom4444 İnsanlar kendi ellerine bakip bide fake ele bakip ic gecirdiler bizim nie elimiz boyle degil die e bu konuda helallik almalısın tabi.
Rubab_Mommy lamom Iyide ayri ayri yorumlarda işte eskiden cektim o zamanlad boyle degildi.Foto eskiye ait diye yazmişsiniz.Kendinizle cok celişiyosunuz.
Deletedmom4444 Zhnce Biriside fake fincan atıp ortaya cikinca kusura bakmayin benim hic guzel fincanim yok demisti.😏