Cheddar cicek10 tek siyah öneri sizden geldi sanırım siyah çorapta alıp bakıcam hangisi güzel duracaksa :) teşekkür ederim 🙏
mihrosum Cheddar elbise cok hos. Stiletto gayet guzel durur. Ama ten rengi corap tercih etmelisin. Ay bu arada istemeye mi gelıyorlar 🤭
Cheddar mihrosum dimi bende çok beğendim çok zarif duruyo 🥰 Eşime evlenme teklifi edicem 🙈😂 Ya küsüz 3 haftadır da benim hatam yüzünden. Gönlünü almak için sürpriz yapıcam bakalım ☹️
Cheddar Mom832324 opak çorap bacaklarımı çırpı gibi gösteriyo o yüzden bende olmaz hiç ama ten rengi düşünüyorum öneriler doğrultusunda 🧡teşekkür ederim 🙏
Mom832324 Cheddar vücut yapını bilmediğim için o yüzden bu şekilde tavsiye veriyorum. Seni gorseydim ayakkabını falan daha sağlıklı ve güzel tavsiyelerde bulunabilirdim 😊
Cheddar 2lokummannesiii eşimle yemeğe çıkacağız. Aramız bozuk büyük bi eşeklik ettim telafi etmem lazım çok inat 😔 ten rengi giyeceğim😊
Cheddar Mom832324 vücudum görseldeki gibi ince yapılıyım saçlarım omuzlarımda sadece. Ayakkabı elimde olsaydı giyip atardım onuda bakıma verdim uzun zamandır kullanmadığım için ☹️ yine de teşekkür ederim 🧡
Cheddar 2lokummannesiii aman küslük çok kötü bişey ya ilk defa böyle olduk yemin ediyorum yemeden içmeden kesildim 🙄 barış barış dargın kalma 🧡
Birkizbiroglan Cheddar yaşadığın süreç nedir ? İyi misin kuzum? Nasılsın, küçük papatya iyidir inşallah 🤲🏻🤲🏻 Soruna cevap olarak çorap sevmiyorum ben, bence çorapsız.
Cheddar Birkizbiroglan eşimle aramız limoni benim yüzümden ☹️ gönlünü almak için yemek sürprizi yapacağım sorunlarımızı konuşalım dedim değişik bir ortamda. Papatya iyi teyzesi çok şükür 🙏 Ten rengi giyerim yinede diye düşünüyorum çorapsız üşürüm 😅
Duyulurum Cheddar elbise çok güzel 🖤 umarım beklediğinizden çok daha kolay ve güzel atlatırsınız pazar akşamını. Hayırlısı olsun hakkınızda 🌸
Birkizbiroglan Cheddar Ahh küçüğüm iyi olsun da, korktum bı an 🤦🏻♀️ Yaa halledersiniz inşallah kuzum, eminim sen gönlünü alırsın 💐 çok beğendim herşey harika geçsin inşallah ♥️