Nurasel20 deletedmom945 bilgi icin cok tesekkurler gerckten ari sokmasi kadar can acitan bise yok bizzat ben yaşadım ve soktuğu yer fazlaca kanamasti hemde düğün günüm de kalcamdan sokmustu o yüzden hiç unutamam 🤣
deletedmom945 Nurasel20 kıyamam çok kötü bir anı olmuş düğün gününüzde. Dedikleri kadar can yakıyor demek ki. Çok çok üzüldüm. Allah kimsenin başına vermesin özellikle yavrularımızın. 🌼
Thesra deletedmom945 Sudocream yeter🤭 Bir de su buzlukta soğuk press için jelli bir aparat var o da iyi geliyor 🙈
deletedmom945 Thesra ah bu sudocrem neye fayda etmiyor ki, geçen ay lansmanı yapıldı makyaj bazı olarak bile kullanıldığını öğrendim. 😙
Thesra deletedmom945 Aa bende kullancam o zaman ama çok az sürmek gerek geçen gün maske yaptım çok uzun süre de emdi cildim😂
deletedmom945 GmzSnn bugün sana demiştim ya korktuğum başıma geldi sarada koltuktan attı kendini allahtan zeminde kırlentler vardı da bir şey olmadı. 🙄 İki dk gözümüzün önünden ayırmaya gelmiyor.
Duruduygu deletedmom945 güzel paylasım olmuş hiç aklıma gelmedi bundan sonra dikkat ederiz hatırlatma oldu
DilekveSarp Arı soktuğu zaman iğnesi kaldıysa dikkatlice çıkarıp ıslak toprak koyun hemen geçiyor. Geçen yaz köyde 2 defa başımıza geldi, köydeki teyzelerin ilkyardımı ve anında etki 🙏🏼
GmzSnn Thesra Bu 2 kez oldu yorganı toparlıyo üstüne tırmanıyo sonradakendini aşağı atıyo kameradan izledim 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒