thelake deletedmom945 Bilgi için teşekkürler cnm hiç aklıma gelmemişti ari sokması falan Allah çocuklarımızı korusun ❤🤲
thelake GmzSnn Bende here yere taktırdım özellikle çekirgeler yüzünden çok korkuyorum evim bahçe tarafında olduğu için geliyorlar🙈
GmzSnn thelake Keşke sadece çekirge arı olsa enwaaaaiiii çeşit sürüngen uçak gezen tırmanan çeşitttt çeşittt ucubeler giriyo ewe 😂😂
ErtugrulAnnesii deletedmom945 Saracım zaten çiçek gibi olduğu için kaçarı yok🐣 aman Allah korusun tedbirli olalım🧡 hiç araştırmamıştım aklıma dahi gelmemişti iyi oldu bak.
deletedmom945 ErtugrulAnnesii teşekkür ederiz iltifatın için güzel teyzesi. 🌼 Öpüyoruz seni de Ertuğrul’u da! 🐥
deletedmom945 ErtugrulAnnesii al benden de o kadar ama biraz daha o delikleri küçültseler iyi olurdu toz da girmezdi hem! 😅
thelake ErtugrulAnnesii Valla Allah razı olsun icat edenden çünkü bi odaya falan bisey girince odanın kapısını kapatıyorum eşim gelene kadar girmem çok korkuyorum 🤣🤣
Ozge_AyazEfee deletedmom945 oldum olası çok korkarım arıdan 🙈 sağol kuzumm faydalı bilgiler oldu bizim için. Kıyamam pamuk gibi tenlerine zarar gelmesin yavrularımızın 🌸
deletedmom945 Ozge_AyazEfee bende örümcek fobisi var ileri derece de, bir de şimdi arı çıktı başıma. Kıyamıyor da insan zarar vermeye, ah keşke onlar da vermeseler bizim minik yavrularımıza. 🌼🐝
deletedmom945 GmzSnn bir de sen sevgili arkadaşım onları güzelce derleyip toplayıp story de bizimle paylaşıyorsun. Sayende bende düz şehir hayatıma minik aksiyonlar katmış oluyorum. 🤣 Teşekkür ederim buradan yayında ve yapımda emeği geçen herkese! 🐌🐝🦗🐛🕷🐜