MinnakAsel Mucizemsin21 Fazla uyuyormuş evet ama bunun sariliktan olduğunu dusunmuyorum demekki uyumayı seviyor için rahat etmezse bir doktora sor
Mucizemsin21 MinnakAsel eğer evde biri olmazsa yada misafirlikte değilsem böyle evimizde ama dışarda da uyumaz uyusada yarım saat anca hep böyle değil de bazı zamanlar uykuya meyilli oluyor
Mucizemsin21 Mickeylina biraz uykuyu seviyor aklıma ondan takıldı aslında bi saat uyanık kalıyor en fazla günlük toplasam 3 saAt filan en fazla uyanık vakit geçiriyoruz 19 20 saat uyuyor genele vurunca fazla mı acaba 3 buçuk aylık
Mucizemsin21 cikolatahurma enne sütü almıyo canım biz bebekken atlattık sarılık ama en son kan verdiğimizde bitmişti uykuyu biraz seviyor maşALLAH bende ondan takıldım acaba sarılık mı vardır diye genelde uyuyor günlük toplasam 4 saat anca uyannk kalıyor fazlamı uyuyor acaba 3 buçuk aylık
Mickeylina Mucizemsin21 onu çok fazla bilmiyorum canım internetten araştırabilirsin biraz fazla mı acaba bilemedim 🤔
Mucizemsin21 Mickeylina her zaman böyle değil ama bazı günler uykuya çok düşkün oluyo evde kimse olmazsa ses olmazsa uyuyor misafirlikte yada misafir geldiğinde uyanık oluyor kalabalıkta uyumaz asla uyusada 20 dakka anca
MinnakAsel Mucizemsin21 Ses yoksa benim kızımda 3 3-5 saat kesintisiz öğlen uyuyor seste asla uyumuyor takip et canım fazla uyuduğunu düşünüyorsan götür doktora
Mickeylina Mucizemsin21 Bana bir problem var gibi gelmedi 3. Ay kontrolü için gidiceksen doktora yinede bir sorarsın canım
Glsmnn Mucizemsin21 canım çok iyi bi doktora gidiyorum etrafımdakiler bebeğim emmiyor sarılık olacak dedi diye araştırıp gittim doktora . 14 günlük bebeğim doktor daha olmaz bu zaman kadar iyi bakmışsın bundan sonra da öyle bakacağım için olma ihtimali bitiyor artık 🌺
Glsmnn Karnı tok olsun istediği kadar uyusun . Yeterki midesine bir şey girmiş midesi çalışmış olsun karaciğere mide baskı yapsın yeterli uykusuna takılma ..
Mucizemsin21 Glsmnn uykusundayken acıkınca uyanıyo mama yiyor biraz oyalanaıp uyuyor tekrar canım aç koymam uyuyosada veriyorum uyurkn
Moonlightttt Mucizemsin21 maşallah canım her bebek farklıdır uyumayinca çok zor oluyor. Sarılık 2 aya kadar risk. Ama devam eden sarılık kaç ay sürer bilmiyorum. 2bucuk aylıkken 5lerdeydi değeri daha da olcmediler geçti sonra
Mucizemsin21 Moonlightttt bizim 20 günlükken bitmişti canım ben 50 günlüktü bida baktırdım nolur nolmaz diye 3 tü değeri
Glsmnn Mucizemsin21 benimde öyle tatlım sadece yemek için kalkıyor hiç uyanık tutamıyorum ama 14 günlük daha adapte değil bu dünyaya . Doktorum çok normal dedi uyusun sende işini yap sende yat dedi . 2 saatte bir alarm kuruyorum inan alarmdan 5 dk önce kalkıyor . Aç olduklarında uyumazlar asla :))
Mucizemsin21 Glsmnn ama benimki 3 buçuk aylık canım hep böyle değil ev sessisze kimse yoksa uyuyo genelde
Moonlightttt Mucizemsin21 2 ay boyunca sarılık olabiliyormuş canım doğuştan gelen sarılık vardı bizde abo uyuşmazlıgi vardı doktor demişti. Demekki 20gunlukten sonra tekrar olmuş. Geçer ama düşük ya degeri
Secil34346 Mucizemsin21 bana sarı gelmedi.Benim bebeğiminde aynıydı anne sütü sarılığı doktor 6. Aya kadar kendiliğinden kaybolur dedi ve yavaş yavaş geçti
Mucizemsin21 Secil34346 bizim 20 günlükken bitmişti canım ben 50 günlüktü bida baktırdım nolur nolmaz diye 3 tü değeri
Secil34346 Mucizemsin21 anladım o zaman sıkıntı yapma bizimde 15 günlükken bitmişti zamanla gitgide sınırın en aşağısına indi