Miskokulum25 yinehamile35 Allah aşkına eşinizden korkunuza çocuğu tehlikeye atıyorsunuz. Ya gece fenalaşırsa midesinde kanama vs olursa o zaman ne yapacaksınız. Hemen gidin o hapları biliyorum küçük ve kolay yutulabiliyor
buzlulimonata Acil ne yapacagini bilir niye bunu düsünüyosunuz? Iki hap o cocuk icin cok fazla hemen gidin hapin ambalajini da götürün emin olmadiginizi da söyleyin.
Hafsaninannesii yinehamile35 yoğurtla ayran yapıp verin yoğurt verin zehirlemez hareketlerinde değişme var mi
annesioglusu3 Hafsaninannesii böyle durumlarda hiç bir şey yedirilip icirilmez kusturulmaz. hiçbir faydasıda yoktur. Bir acil tıp personeli olarak kayıtsız kalamadım soylediginize lütfen yanlış bilgi vermeyelim
birbalyanakannesi yinehamile35 başka bir hastaneye götürseniz Allah korusun yani ciddi sonuçlar olmasın
Zeynepazram İctigi ilac jelatini ile birlikte hastaneye gidin en kötü midesi yıkanır ve kusturmak cok yanlıs
Duyulurum yinehamile35 bir arayıp sorun hastaneye getirmeli miyim getirirsem ne yapilir diye. Çok geçmiş olsun umarım yutmamistir
Sezinnur Bı akrabamizin bebeği de hap yutmuş. Şeker die çatır çatır yerken yakalamislar. Midesi yıkandı. Bilgi olarak söylüyorum
Momsbabyy yinehamile35 Emin değilsiniz işte gidin hastaneye midesini yıkarlar kana geçmeden içiniz rahat eder
Mommyishome yinehamile35 hastaneye gitmelisiniz tabiki. Bi an önce gözlem altına alıp müdahele etsinler
Esmee NekwaSultan benimde 14 aylik oglym var geçende çekmecede kilitli olmasına rağmen nasil cikarmissa bilmiyorum ama hap çıkarmış bende geç farkettim bata oynamıştı ama acamamisti yani diyeceğim senin bebeğine küçük açabileceğini sanmıyorum ama içiniz rahat etsin diyede götürün bence
Limonataa yinehamile35 İcseydi bı tepki vermez miydi yani şöyle hoslanmadigi için öğürme ya da beğenmeme gibi hareketler
CatBoy yinehamile35 Geçmiş olsun umarım yutmamıstır. Bulunduğunuz ildeki en yakın hastaneyi arayın acil servisi arayıp durumunuzu anlatın. Getir derlerse götürürsünüz.