Mom54554 MiracAlpinAnnesi dimi hatırlıyormusunuz🤣ortalığı karıştırıp kaybolmuştu sonra bende gerçek sanmıştım onu🤦🏻♀️Ta ki bir annemiz pinterestten olduğunu gösterene kadar Ondan sonra öyle atılan resimlere zor inanıyorum 😅
Mom54554 MiracAlpinAnnesi o zamanlar daha yeni katılmıştım gerçek sanıyordum böyle açılan postları 🤣🤣🤣
Furug lamom bunu niye cekmisse fotografci shshshshshs😭🤣🤦♀️ inceltecegim bende ama genelde bageti takiyorm ben alyans takmayali baya oluyor
MiracAlpinAnnesi Mom54554 Tabi sonradan anlamışsınız 😂 Bende ilk katıldığımda okadar aktif değildim ozamanlar bukadar ekşın yoktu buralarda tabi ozaman sene 2018 🤣
Melek_annesi_06 lamom çok teşekkür ederim canım 🤗 ama benim elim kibar durmuyor parmaklarım uzun ve yamukluk var farketdiysen o yüzden yakıştıramıyorum minik kibar ellere çok hoş duruyor senin gibi mesela🥰
kirmizibasliklikiz_ Tombikdonerartikcokpahali ay ne kibar elin var isminden dolayi sanirim seni boyle tombis tombis hayal ediyordum yıkıldım suan😂
Nillara lamom benim degistirme zamanim geldi ya hep diyorm zilyon tane alyans icinden nasil gidip bunu sectim diye.