nursocum lanadelmiyav Bende onu diyorum yani eski fotoğrafını falanda atabilirdi ne var bunda ama senin olmayan bişeyi niye paylaşırsın
seheriko lanadelmiyav yok o değil.benim bahsettiğim bambaşka bir kişilik 🤣 profil resmi bile başkasına aitti 🤣
hunilimomm Tombikdonerartikcokpahali çok beğendim tombik 😂 özel üretim mi? Eşime göstereyim de bende alayım bayıldım ☺️
seheriko lanadelmiyav gelirse yine etiketlerim seni 🤣 hayır bide o kadar belli ediyo ki şıp diye anlıyorum o olduğunu🤣🤣🤣
2lokummannesiii lamom Tamtur mu deniyor beş sıra taş olan yüzükten benim ki ama özel günlerin dışında pek takmıyorum
scooby-doo Akşam akşam çok güldüm valla ne garip ya niye böyle bişey yapma gereği duydunuz acaba insanları neden kandırıyorsunuz?
2lokummannesiii seheriko Hahahah alyans çok itici zaten sıradan. Ben elini beğenmiştim eli için attı sandım meğer meymiş sebep😂
seheriko 2lokummannesiii ahahahahha 🤣🤣🤣 arkadaşın hiç umrunda değil valla bide trollendiniz yazmış 🤣🤣
Deryadila2534 Eşimle okadar kötüydükki inada 3 yüzügümüde satıp yemiştim 😂 şimdi pişmanım tabi ama yenisini alırız umarım