Birkullanici Fitifiti benim eşimde bugün dikaktli olun sık sık çıkmayın dedi bu cinayetten sonra ,bende biraz korkuyordum artık tam oldu dehşet verici bi olay duydum duyalı aklımda
DamlaDorukhan Fitifiti Yaa dün haberlerde gördüm yazık günah. Adam birini öldürmem lazım diyomuş sürekli yoldan geçen kadında hedefi olmuş hiç tanımadan etmeden ah ahh….
Melikekkn Fitifiti Ya gerçekten birde savunması beni bitirdi canım birini öldürmek istemişti karşılık veremez diye bir kadını öldürdüm ne demek ya! Rabbim evlatlarımızı korusun tüm kadınları korusun bı devirde kadın olmak gerçekten çok zor 😞
Rubab_Mommy Fitifiti kanim dondu resmen urperdimm izleyemedim.videoyu ALLAH bin belasimi versin şerefsiz pislik..
fernweh Fitifiti illaki oluyodur ama Türkiyedeki kadar değil en azından yolda yürürken durduk yere canı sıkıldı diye samuray kılıcıyla kimsenin öldürüldüğünü ne duyduk ne gördük ve medyaya böyle şeyler çok yansımıyor Türkiyedeki kadar
Vanilyaaa Fitifiti duyduğumdan beridir aklımda gençliğinin baharında gencecik bir kız üstelik nişanlı mekanı cennet olsun rabbim sevdiğine annesine babasına sabır versin 🙏 böyle psikopatları aramıza salanlar kahrolsun …
Dilaylaa Fitifiti Türkiye’nin geleceği hiç parlak değil . Yanınızda mutlaka bir şey taşıyın zaten . Ben Türkiye’de bindiğim taksinin plakasını bile birkaç kişiye atıyordum .
Furug Esim varken bile yanimda,arkamda biri varsa onume aliyorum atamamis kendini yola aramak istemis ama telefonu dusmus videolari izledim defalarca sabahtn beri kendimde degilim cok uzgunum.katilin tek bir fotosu yok yine korunuyor birileri.