A15 Oğlumun künyesi var . Kumbarasını açtım altın almak istiyorum çeyrek felan almak istemiyorum çünkü onları zorda kalınca satıyoruz bunu satmak istemiyorum ne alabilirim ki zincir kolye düşündüm var mı ki öyle 🤔 erkek bebek için yoksa kendime mi alsam
Honki_Ponki A15 Erkek bebegin en çok takıcagı sey zaten künye oluyor e oda var diyorsunuz bence kendinize alın bebeginiz için kullanırsınız sonra zaten lazım olursa da☺️
Zorundamiyim A15 Erkek bebeğe en güzel altın hediye bence annesine alınan yüzük künye kolye falan olur 🤭
MerveAkty A15 kendine bi takı yap bence değeri eksilmeyecek şekilde. Çeyrekle bileklik olabilir zincir olabilir bilezik olabilir
A15 Honki_Ponki vicdan yaptım onun parası diye ☺️ Benim olan her şey onun da ne bileyim her şeyi ona almak istiyorum 🤣🤷♀️
A15 Zorundamiyim kendime alıcam sanırım oğlumun kumbarasında biraz birikmiş TL’nin bi değeri de yok açtım o yüzden
Honki_Ponki A15 Ya evet öle oluyor insan Yada şey yap oglunun adına hesap ac bankadan ona yatır istersen öle de yapa bilisin
Annesivekizi Kendinize de oğlunuza da alsanız takıları 14 ayar alacağınız için çok zarar edersiniz. Bozdurmayı düşünmeseniz bile kendinize çeyrek bileklik tarzı bişey alabilirsiniz.