Hilokiiii GamzeK Felakst bir huzursuzluğu var gece özellikle hiç bir şey yiyemiyor yediği gibi çıkarıyor inşallah bir an önce geçirirler şifa versin inşallah rabbim 🙁😍
Honki_Ponki Hilokiiii Hımm anladım canım ola bilir belkide sen istresen sumak suyu yap arada azını sil sumak suyuyla aklına geldikce belki faydası olur
Honki_Ponki Hilokiiii nedemek kuzum biz zor dayanıyoruz valla bebe napsın nasıl dayansın birde karbonatlı su yap arada gar gara yapamz çünki ya ben öle yapıyorm enazından mikrobu kırar diye. Yine temiz elinle karbonatlı suya daldır sor azına zaten gar gara olur ona😍🎈
Mikiii Hilokiiii vallahi benim ağzımda da vardı geçen eczaneden bir krem aldım sürdüğüm an kurudu orası acısını hissetmedim bugün geçti şok oldum elinize sürüp yarasına basarsanız hemen iyileşir eczaneye danışın belki çocuk versiyonu vardır
tugceyildiz Ablamın oğlunda da çıkmıştı ağız bakımı yapıyordu günlük. Doktoru eğer evde yapamazsan yatış yapalım burda takip etsinler demişti. Geçmiş olsun
luppoyanak Hilokiiii karadut şurubu kullanıyorum kendimde çok fazla çıkıyor birde kremi var ufak turuncu eczaneden alıyorum adını unuttum direk veriyorlar bi araştırın bebek için kullanılır mı diye hemen geçiriyor
Hilokiiii luppoyanak buldum bi yer akşam getirecekler sağolsunlar 🙏 karadut özü aldım. Şifa olur inşallah
ilkgozagrimmm Hilokiiii Bizim de şuan öyle. Kan aldılar demir eksikliği çıktı. Demir eksikliğinden olmuş dedi doktor. Tekrar Demir ilacı kullanmaya başladık