Rabiamhmt 1balkizannesi cevremde herkes ver dedı yok acıktıgı zaman tutarmısta dısarıdayken rahat edermısım valla yok oyle bısey ac cocuk asla durmaz zaten cocugu uykusundan ettım emzıkle
1balkizannesi Rabiamhmt aynen ne yapsan durmaz ysni ben çevrenin ağzına bakmıyorum herkesin anneliği kendine🙄✋
Kubrarda13 Rabiamhmt Bende çok vermek istedim ama oğlum asla tutmadı ilk zamanlar gönüllü gönülsüz alıyodu sonra bi bıraktı bidaha tutturamadım 😃
Merveges Rabiamhmt ah bende sizin gibi düşünüyordum verdiğine bin pişman olmuştum gittikçe emzik ağzından dusmemeisti ama 1 yaşına girdiği günden beri almıyor kendi bıraktı çok şaşırdık ☺️
bayankitapkurdu Rabiamhmt ha daha küçükmüş. Valla gerçekten düşürmese büyük kolaylık. Ama ben sadece uyurken verirdim öyle bağımlı değildi. Uyuduğu zaman geri alırdım. Büyüdükçe aklı ermeye başladıkça bağımlı olmaya başladı. Ben de bıraktırdım
1omer_annesi Boymom benimki 22 günlük elini boş bulsun direk ağzına çorap giydiriyoruz emzik veriyoruz eli boşta olunca emziğin aradan elini de ağzına sokmaya çalışıyor corap olunca midesi bulaniyor