Aselbade iyi geceler hanimlar eşim instagramda bi sayfadan telefon siparis etmis normalde gozu acik uyanik bi insan ama ne soylemislerse artik eşim ikna olmus siparis vermis 500 liraya simdi ben ne yapabilirim nerelere basvurmaliyim yardimci olurmusunuz
benkullanici07 Aselbade hangi devirde 500 liraya telefon kalmis kizzz elinizde resmi belge yoksa malesef pek isin pesine dusmuyorlar ama mesajlar konusmalar duruyorsa onlari gosterebilirsiniz gecmjs olsun az parada degil
Fatos_tekeeva Aselbade iş işten geçti gecmis olsun eşimde araba paspasi sipariş etmişti göründüğü gibi gelmedi iade ettik 2 ay önce avukat arıyor bugün almak zorundasınız yoksa mahkemeye verileceksiniz 😂😂😂
Aselbade Aselllll esimde oyle soyluyo bosver gitti haram olsun diyo ama az parada degil cocugumun rizki peşlerini birakmak istemiyorum en azindan ugrasmadim diyip pisman olmam sonradan
Aselbade benkullanici07 ya bu magazlarda alarmli olan telefonlar varya onlarmis teşir urun diye esimi ikna etmisler bende sasirdim normalde gozu acik bi insandir ben onun yaninda saf kalirim ama ne biliyim oda diyo nasil inandim bilmiyorum konusmalarin ss aldim dekont ta var
benkullanici07 Aselbade dekont var ss varsa sikayet edin dicem ama bu tarz davalar uzun suruyor malesef takipsizlik cikiyor bi sure sonra ama dolandiranlar baya genisse ugrasin. Bide hani bu olay icin surekli git gel yaparken o giden paranın fazlasi bile cikiyor cepten boyle dusununcede neden dusuyorumki pesine derdim ben ama asıl olay bu degil zaten sanirim sizin icin kandirilmak degilmi
Aselllll Aselbade valla ugrastım banka numarası ve ısım vardı konuşmalara vardı ama işe yaramadı boşuna savcılıkta polistir ugrastım
Aybarss03 Aselbade n bizim 80-90 bin lira gitti ne 500ü 😏 dün evimizi sattık ödedik. 😭😭 İçim yanıyor sütüm çekildi acıdan 😭
Fatos_tekeeva Aselbade almamışlar üstüne birde ücret ödedik neymiş mahkemeye verilmeyelim diye bizde ödedik gerekirse şikayet edicz
Aselbade benkullanici07 yani orasi oyle ama basklarinida ayni sekilde dolandiriyolardir eminim en azindan sikayet etsem belki bulunur para gelmese bile baskalarini dolandiramazlar diye dusundum
Deletedmom99886 Aselbade Eşiniz 2021 yılında €10 $9 iken 500₺ telefon alınabileceğini aklının ucundan geçirdiyse pek de gözü açık değil