AliKuzey12 Kızlar ya bebegim geri geri emekliyor,her yere giriyor ama oturmuyor, ayaklarına doğru cok eğiliyo dik durup oturamıyo ve devriliyo, normal mi bu durum artık oturması gerekiyo dik sekilde
Deletedmom_109 AliKuzey12 maşallah emekleme varsa motor gelişimi iyi demektir korkmayın. Çamaşır sepetleri oluyor ya kare şeklinde ona oturtabilirsiniz sağa sola devrilirse yastıkla destekleyin bu şekilde en kısa zamanda oturur
Mihribann11 AliKuzey12 emekler annesi zaman tani. Her çocuk bir degil stres yapma sen tesvik et yormadan
AliKuzey12 Deletedmom_109 evet geri geri gidiyor ileri gitmeside an meselesi gibi duruyo , ama oturmaması üzüyor işte insallah bir sıkıntı olmaz, oteuncada önüne cok eğiliyo ayaklarını tutuyor
Fdmrz Benimde 7 ay 15 gunluk oglum var ve aynı sekilde desteksiz oturamıyor destekli otururkende bir sure sonra ayaklarina dogru one egiliyor emekleyemiyor yuvarlanarak saga sola gidiyor veya geri geri gidiyor
Yunusemreveannesi Fdmrz normal canim benimki 8 aylık daha yeni emekleyerek başladı ve artık normal oturuyor illaki bebek yanj bilmiyor zararı Bi zamandan sonra dönerken vs düştüğünde oluyor bu normal ama 8aya kadar toparlar kendini oturur desteksiz mesaj etmeyin
bal12345 Fdmrz ayyy benim oğlumda sadece yuvarlanıyor emeklemiyor ve desteksiz oturamıyor 7 aylık şuanda 🤨
Deletedmom_109 AliKuzey12 9. Aya kadar normal demişti doktorumuz siz destekli şekilde oturtun kısa zamanda alışır
AliKuzey12 Fdmrz insallah artık otururlar ya üzülmeye basladım artık bu duruma bol bol oturtalım bari
Fdmrz AliKuzey12 ama çamaşır sepeti cok mantıklı hemen oturttum ve cok güzel destekledi eger one egilirsede yastık koy bakalım.canim illaki otururlar geç olsun güç olmasın 🤲
AliKuzey12 Mihribann11 emeklemesi sıkıntı değil zaten oturmaması sıkıntı, emeklemeye hevesli geri geri gidiyor her yere ama oturamıyor , devriliyor sürekli 7 aylık oldu
Mihribann11 AliKuzey12 benim kizim otururken kambur gibi egikti sürekli zamanla alisti yastiklar etrafina koyardım. D vitamin eksikligi acaba ya ben basladim cocuk toparlandi siz kullanıyor musunuz
S11 Benim kiz da poposunun üstünde sürünüyor du sonra 9 aylikta bir baktık normal emeklemeye başladı 4 buçukta kucagimda oturturum diye erken oturdu eğer ki teşvikte bulunmamışsanız ola bilir yani takılma annesi