SEDANURRRR 1 aylık bebeğim var alttan kısa kollu badi üste normal penye giydirsem üşür mü ev çok sıcak ama bebek olduğu için üşür sanıyorum
Mom4565 SEDANURRRR ev sıcaksa üşümez canım ben bı tek kısa kol body giydirmiyorum benim evimde çok sıcak
Gamzeburkan SEDANURRRR ev çok sıcaksa bence üşümez ama burnuna falan bakın soguksa üstüne birde yelek olabilir ayaklarını sıcak tutmaya çalışın en önemlisi bence Cok gaz oluyor sonra ☺️
GozdeAsel SEDANURRRR sen anlamazsın ama üşür. Biz 2.5 aylığız uzun kollu badi üstüne sweat giyiyoruz.. Sweat giydirmediğim günlerde uzun kollu üst üstüne yelek ve ya hırka giydiriyorum eylülden beri kombi yakıyoruz ama üşür minikler dikkat etmek lazım. Kalın giydirdiğim halde bazen hırıltısı oluyor
SEDANURRRR GozdeAsel Rosaa Mom4565 Gamzeburkan GozdeAsel Bebegimm1 bikerem Derinsu34 Mervehtp81 bazen kafası çok terliyor ama sırtına bakıyorum ter yok o yüzden kafam karışıyor benimde
Bebegimm1 SEDANURRRR siz evde nasilsaniz bebekde 1 kat fazla olsun ben kışın dogum yaptim ev 23 24 derece de olurdu altinda uzun kol zibin ustune hastane cikisi altina pijama giydirirdim ustunede 2 tane nohut battaniye ile orterdim gogsu sicaksa usumuyordur eger ıslak ve sogukluk varsa terliyordur
bikerem SEDANURRRR nasil alisirsa oyle gider,kat kat giydirmeyin. Ensesinden kontrol edin ya da yelek giyebilir aslinda. Aala 2. Kati hicbir cocuguma giydirmedim,biri mart biri ekim biri mayis dogumlu
Derinsu34 SEDANURRRR bizimde ev sıcak ama mutlaka yelek giydiriyorum. Bebekler bazen çok hareketsiz kaldıkları için daha kolay üşürler.
Mervehtp81 SEDANURRRR uyku bu şekil bide yelek giydiriyordum ben tabi doğalgazlı olunca çokta aşırı sıcak denemez sobaysa yelege gerek yok
Nillara SEDANURRRR zaten bebekler kafarindan terler sirtindan degil isilik edersiniz vocugu cok giydirmeyin
Feyyyzza SEDANURRRR sırtı sıcakmı. Sıcaksa üşümüyordur. Benim kızım 9 aylık bi tane uzun kollu cıtcıtlı bitane de uzun kollu ince benye giydiriyorum
Mom4565 SEDANURRRR üşümez merak etme sen anlarsın ki zaten bebeğinin üşüdügünü 😊 cicakta bebekler rahat edemiyor zaten
Eymeninannesi63 SEDANURRRR canım bence ideal ensesinden kontrol et soğuksa üşüyor demek ki ayrıca soğuk hasta etmez terlemesi hasta eder çocuğu annem hep öyle der
tasyan SEDANURRRR Üşümez onların metabolizması bizden daha hızlı. Ensesinden anlayabilirsiniz usuyup usumedigini. Ensesi soguksa usuyordur. Onun dışında ellerin ayaklarının soğuk olması bir şey ifade etmez normal kabul edilir bebeklerde usudugunu göstermez. 22 derece yeterli bebekler için.
Eyllebr tasyan bugun kızımı kontrol goturdum uyurken yüzü soğuk oluyır dedım odam 22.23 arası doktor bıraz daha yukselkt 24.5 faln olsun soğuk dedı 22 dıyor bazıları bazıları oyle anlamadım