birtutamsac Hangisi daha kullanışlı kızlar e bebekte çalışma masalı olanı düşündüm ama stokta kalmamış mağazaya gidip bakmadım eğer bittiyse başka modellere bakıcam mecbur, sizler hangisini kullanıyosunuz memnun musunuz?
Babyalina birtutamsac şoktan aldım oraya gelen standart modelden. Çok memnunum hafif ve heryere sığıyor
Birkucuksayrameselesi birtutamsac e bebekte baby plus markali ürün almıştım gayet saglam hatta cok saglam ama cokta agir 😀 mutfakta yeriniz varsa onu tavsiye ederm yoksa daha kucuk mama sandalyelerune bakabilirsiniz
Bebegimm1 birtutamsac a101 den almistim gecen sene cok memnunum suan 11 aylk bebegim kilosu fazla icine rahat sigiyor ama tekrar gelir mi bilemiyorum arkadasimda bim den almisti onun bebegide 1 bck yasinda memnundu onundeki renkli oyuncak da dikkatini cekiyor 😊
Minis birtutamsac kesinlikle almayın, sallanıyor bebek büyüdükçe az hareketle bile devrilebilecek kadar dandik
Deletedmom_16 birtutamsac ikea tarzı almayın derim. Bir kere alınıyor. Biraz konforlu olsun. Çocuk orada uzun zaman geçiriyor çünkü. Yeri geliyor bir öğünü 1 saat sürüyor. Sırtını rahat dayasın, ayaklarını koyacak yeri olsun. Sağlam ve güvenli olsun. Geniş olsun. O ikea gibilere sığmaz çocuk büyüdüğünde. Çok rahatsız bence
birtutamsac Minis yaa ay söylediğiniz iyi oldu. Siz şu an kullanıyo musunuz benim dediğim modeli yoksa bimdekilerden mi aldınız
Minis birtutamsac bebegim ek gıdaya geçerken kuzenim getirmişti bizde var alma diye. 6 aylik bebek salladı devrilecekti o günden sonrada kullanmadık. Baby plus mamamia aldım sonra çok rahat bi sıkıntı yaşamadık. Tuvalete girerken bile oturtup giriyorum düşme sallanma ihtimali yok.
birtutamsac Babyalina e bebekteki düşündüğüm için bim şok hiç buralara bakmadım ama o da nette yoktu mağaza da var mı henüz gitmedim 🤷🏻♀️ semaahmet Bebegimm1 teşekkür ederim ☺️
Saafie birtutamsac Ya e bebeğin yeni mama sandalyesini gördünüz mü ? İkeaninkine benziyor çok kararsız kaldım bnde
eymeninannesi13 birtutamsac 3 gün önce BİM’den aldım gayet güzel ikea antilop bulamadım o kadar para vermeyin benim oğlum çok sevdi bir göz atın bence
birtutamsac eymeninannesi13 ya benim bulunduğum ilde ne yazıkki yağmalama oluyo şu an kalmamıştır bile 😬 aslında ilk geldiği gün vardı almadım 🤭