Yalnız değilmişim gerçekten çok üzücü ve zor bir durum çaresiziz resmen 😢 kızım 26 aylık ve 10.5 kilo bütün yorumlardaki herşey bizdede mevcut malesef şaşıyorum artık ne yapsam diye gün boyu eline salatalık havuç haşlanmış mısır ceviz veriyorum bir ısırıkta olsa vitamin alsın diye pankek deneyebilirsnz bnmki seviyor 1 bazen 2 tane yer fazla şeker koymuyrm extra muz ceviz tuzsuz badem fındık rendeliyorum bazen hurma bu şekilde yapıyorum bi ara sebzeli krep yapmıştım patates kabak havuç rendelemiştim az dereotu minicik bu şekilde yapıp verdim bi dönem yarımda olsa yedi ilikli kemik suyu yaptım kaynatırken içine havuç bir tutam ıspanak soğan sarımsak brokoli maydonoz kereviz kapı tane karabiber azda kinyon ekledim 10 12 saat kaynattım snra süzüp buzluk torbasına koyup buzluğa attım çorbalarına çıkarıp 3 4küp ekliyrm makarnasının suyunada aynı şekilde pilavada sadece makarna pilav yediği için bari bu şekilde yararlı olsun diye yapıyrm napim 😔 sizlerede fikirolsun diye yazdım inşallah işeyarar