Deletedmom789 buzlulimonata teşekkür ederim canım, ben de yorumlarına denk gelince mutlaka dikkat ediyorum 🌺🌺
KucukAdamm Busragokceberra @Busra_VrL @Minikinmomu @Suslu_Meri @Serife00 En çok sohbetim olanlar 😍 Aşklarım 😘 yeni tanıştığım biri daha var ama adını unuttum 😅 çok özür dilerim. Tosbali biseydi , görürse kendini bilir 😅 Tanışmak istediğim gözüme çarpan 😂😂 şuan yok vallahi . Olanlarla zaten denk gelirse konuşuyoruz , konuştuk.
Kereminannesiii iki_prens_annesi nasılsınız iki çocuklu hayat nasıl gidiyor sohbet postuydu sanırım ☺️ İstanbulun nerdesinde yaşıyorsunuz ☺️
dinle_beni_bi ikiprensannesi_gul 😘😘♥️ asıl sen çok güzel yureklisin. En zor günlerimde destek oldun unutamam♥️
ikiprensannesi_gul dinle_beni_bi birbirimizin burda bi nevi dert ortağı oluyoruz ☺ rabbim bahtını güzel eylesin seninde evlatlarınında 🙏💜
ReisinKizi serinkuytu a ahh 😂😂 bende cevap verdiğinizi görünce şaşırdım. İsminizi hiç görmediğim için çok eski kullanıcı heralde artık girmiyordur diye düşünmüştüm. Se yazdım çıkıverdiniz 😁