Tuba Busragokceberra yaa çok tatlısın hemşehirim🥰 başlarda gıcık olmuştum sana yalan yok😂 ama artık seviliyorsun❤️ Bende başta tabi seni olmak üzere etiketleyeyim ☺️ @Busragokceberra @NaimeYilmaz @Merve @BenMathilda @VERA19 @Laden @eceunverkanra @birfincantuzruhu @Tombikdonerartikcokpahali @Birbebek34 @Kabakcekirdegimiray @Seydameva @Seraap27 hiç konuşmadığım kişi de; @Kagansmother 🥰
Kagansmother Tuba aaaa ne kadar güzel bi post olmus❤ tanıştığıma memnun oldum🥰 etiketlere genelde adim geçmez konusulmayanlarda gecti e oda bi sey 😅
Miskokulum25 Busragokceberra @nneslihan Bende bu hanımefendiyi etiketliyim kendisinin bana bir ürün konusunda baya yardımı oldu buradan da kendisine teşekkürlerimi iletiyorum 💐❤️🌹
birfincantuzruhu Busragokceberra @Laden @eceunverkanra @Merve @Tuba @VERA19 ❤❤ her ne kadar beni etiketlemese deee @Tombikdonerartikcokpahali 🙈 Diğeri iseee @Vanilya 🤩
ReisinKizi Busragokceberra durun bende katılıcam 😂 @Yazannesi1 @Tombikdonerartikcokpahali @Woody @Furug @Deletedmom5284 Vee @serinkuytu
Kereminannesiii iki_prens_annesi bir gün bende etiketlenecekmişim demek ki mutlu oldum görünce ☺️ Sohbet ettiğim tanıdığım kimse yok ama sürekli karşılaştığım yorumları hoşuma gidenleri etiketlemek istedim ☺️ @UraSsmom @Keremikoo @Deletedmom5284 @Fenty @MeteNaz
MeteNaz Kereminannesiii ya çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️ İsimleri tutamıyorum hiç aklımda ama artık seni unutmam
Nik_mik_yok @bir_pasa_annesi Nerelerde yaa ,uzun zamandır görmüyorum postlsrda🤔 .@Deletedmom4444 Ex di next oldu😁 @Tatlican çok samimi geliyor her yorumunda😊 @covidondokuz Gecen beni etiketlemisti ,kim olduğunu bı turlu cozememistim🤣 @Honki_Ponki Elticağnımı da etiketliyim degisiklik olsun 🤣 @ZehraSareMom Sansli kişi sensin 😁fotoğraf postlarina gördükçe beğeniyorum 🤭
ZehraSareMom Nik_mik_yok Yaaaa çok teşekkür ederim canım benim genel de pek etiket yapılmıyorum görünce bir şaşırdım ve mutlu oldum🥰bende seni ara ara yorumlar da görüyorum olgun ve güzel yorumların var 🌺🎈
covidondokuz Nik_mik_yok oysaki beni dünya alem tanıdı 😂😂 🦠😂😂 saka ya bi kac kez senle konuşmustuk ordan kanım kaynadı sana 😂😂
Deletedmom789 dinle_beni_bi yakın gördüğüm annelerimden birisin sen de, hislerimiz karşılıklı canım ❤️