Laden Busragokceberra ben etiket yapınca hep birilerini unutuyorum o yüzden kimsenin kalbini kırmak istemediğimden dolayı sadece şanslı kişiyi etiketleyeceğim❤️ @ikiprensannesi_gul 🥰
ikiprensannesi_gul Laden yaa çok mutlu oldum 🙏🥰ben gül samsunluyum 27 yaşındayım iki oğlum var 4 yaşını doldurcak ve diğeride 7 aylık☺şanslı kişi ben olduğum içinde ayrıca mutlu oldum güzel anne 💜
dinle_beni_bi ikiprensannesi_gul 😍😍 ayy çok mutlu oldum şuan 😍😍 bende seni etiketliycektim ♥️ Bir kaç tane daha etiket yapayım @Cancansmom @Deletedmom789 @buzlulimonata @seheriko bu kişileri de yaptıkları yorumlardan kendime yakın gördüklerim 🤗🤗🤗 Rastgele yazıyorum @Yazannesi1 buda tanışma için olsun🤗🤗🤗
buzlulimonata dinle_beni_bi vay be bu gözler bunu da gördü😂her etiketleme postuna ic ceke ceke bakip bence kullanici adimi tam hatirlayamadilar kesin limonata fln bahsetmislerdir diye bakardim da su güne kadar bi kere etiketlenmemistm😂😂tesekkür ederim bu ilk icin😬 bende bu vesile ile ilk etiketimi yapayim☺️ @Deletedmom789 @lanadelmiyav @Fenty @Deletedmom5284 @Deletedmom896 @Zorundamiyim @seheriko ♥️Cok fazla isim hatirlamasam da kimisini profil fotosundan kimisi yazdiklarindan hatirliyorum☺️
Fenty Busragokceberra Takip ettiğim beğendiğim ama henüz tanıma fırsatı bulamadığım yani şöyle oturup uzun uzun konuşamadığım @Deletedmom789
Fenty buzlulimonata Beni yazmalarına çok şaşırıyorum ben her etikette kendimce vay be diyorum buna da dediğim gibi teşekkür ederim 🌸
dinle_beni_bi buzlulimonata ya üzgün üzgün posta bakıyordum. Biri beni yazınca mutlu oldum🤭🤭 bende mutlu etmek istedim. 🤗 Cidden yakın buluyorum
buzlulimonata Fenty genelde buralardasiniz ama ben görüyorum☺️Bir de insan hemfikir olduklarini adini profil fotosunu fln daha cok akilda tutuyor sanirim ben o yüzden biliyorum sizi☺️