Busragokceberra Merhaba ben geldim.Bayadan beri etiket postu açılmıyor ama bu etiket postu farklı olacak.Şoyle anlatayım herkes forumda en sevdiği en çok konuştuğu kişileri etiketliyecek yalnız şöyle bir farkli birşey daha yapacağız ekstra bir tane hiç tanimadigimiz hiç konusmadigimiz bir kisiyide etiketliyecegiz.Hem kaynaşmış hem konuşmuş olacağız sohbet ilerleyecek belki arkadaşlık kurulacak.Hadi bakalım basliyalim… @Tuba @Merve @BenMathilda @VERA19 @Laden @eceunverkanra @birfincantuzruhu @Tombikdonerartikcokpahali @Birbebek34 @Kabakcekirdegimiray Evet o şanslı kişi 🤗♥️ @UmayUrazMoms
gocebebirbayan Busragokceberra @NaimeYilmaz başka da tanıdığım yok 😂 sohbet muhabbetim olan , sürekli gördüğüm vs biri yok 🥲
iki_prens_annesi Busragokceberra @Canimbebegim @KahveliAnnee @Eylemymn Ve @Kereminannesiii sansli kisisin 😎😎
Tombikdonerartikcokpahali Busragokceberra @Kabakcekirdegimiray @Merve @Laden @VERA19 @eceunverkanra @Yazannesi1 @ReisinKizi @egelsenkonuss ❤🙈 Ve ooo şanslı kişşiiii @ay_16 💜🙈
Kereminannesiii iki_prens_annesi bir gün bende etiketlenecekmişim demek ki mutlu oldum görünce ☺️ Sohbet ettiğim tanıdığım kimse yok ama sürekli karşılaştığım yorumları hoşuma gidenleri etiketlemek istedim ☺️ @UraSsmom @Keremikoo @Deletedmom5284 @Fenty @MeteNaz
Busragokceberra gocebebirbayan Aaa çok teşekkürler ben Büşra Antalya da yaşıyorum 26 yaşındayım bir kızım var Kayseriliyim kızımda 11 aylık 🤗 siz peki
gocebebirbayan Busragokceberra memnun oldum. 🙈 Aramızda bir yaş varmış. Bende Ebru. 25 yaşındayım. Osmaniye de yaşıyorum. Bir kızım var 9 aylık 🥰 Mersin liyim ❣️
Fatmayldzzzz Busragokceberra aaa bende Kayseriliyim merhaba😹😍😁😁🤩 İstanbul’da yasıyorum 3 ay 20 günlük oğlum var 25 yaşındayım
Tombikdonerartikcokpahali Busragokceberra Kiz seni en basa etiketledim ya 😂🙈💜 en basta sen varsın😱😱 aaaaaa cevap ver olarak çıkmış🤔😢😢😢
Reyna Busragokceberra @Deletedmom5284 @AtaVeAnnesii @Mom544154 seni tanımak istiyorum yiğidim; @Avsininannesi15 😂
Avsininannesi15 Reyna Merhaba 😊🙋♀️ Ben Aygün 27 yaşındayım 19 aylık bi kızım var istanbulda yaşıyorum peki siz?
ikiprensannesi_gul Busragokceberra en çok konuştuklarımm bebeklerimm 🥰❤@Beyziikoo @Tatlican @Deletedmom_72 @sekkahve @Ece @siblss @Demirac19 @Cancansmom @dinle_beni_bi @Gulsen4224 @Deleted0979 @Minikbirkalp @Utkucan @Deletedmom_64 @Mariposa @Narin9 hiç konuşmadığımsa yani ben öyle hatırlıyorum @AtaVeAnnesii ❤
dinle_beni_bi ikiprensannesi_gul 😍😍 ayy çok mutlu oldum şuan 😍😍 bende seni etiketliycektim ♥️ Bir kaç tane daha etiket yapayım @Cancansmom @Deletedmom789 @buzlulimonata @seheriko bu kişileri de yaptıkları yorumlardan kendime yakın gördüklerim 🤗🤗🤗 Rastgele yazıyorum @Yazannesi1 buda tanışma için olsun🤗🤗🤗
Busragokceberra Ha bir de @3children1mom @bir_pasa_annesi @Minikbirkalp @iki_tospik_annesiii @siblss adaşım seni bulamadım sende varsın
Prensannesiyimm Busragokceberra sürekli konuştuğum kisme yok ama severek takip ettiğim ve yorumlarını beğendiğiklerim @seheriko @Deletedmom896 @3children1mom @3melekannesi @Balkizlarim @Tombikdonerartikcokpahali