Ayseege6156 Oglusm boşverin ne güzel olmuş açılmasın 🙈😅 ben tv ye biraz karşıyım sanırım evlendiğimde de almadım eşim sonradan aldı ama pek kullanılmıyor yinede bence evdeki iletişimi bozuyor yaşam kalitesini düşürüyor 🌸👌🏻 Biraz kafanızı dinleyin derm fırsat bu fırsat 🙈
dinle_beni_bi Oglusm priz değil de kabloya asıldı mı biri. Kablo nün televizyon girişinde temassizlik vardır. Biraz oynatsaniz ama kablodan tutun dibinden değil
Deletedmom_26 Oglusm Gözü bozulmuştur kırmızı ışık yanmiyosa eğer ama o yaniyosa ses var görüntü yok gibi bişeyse ozamanda içindeki ledler bozulmuştur
buzlulimonata Annemlern tvsinde arkada acma kapa tuslarinin yakinda ana salter gbi bi tus varsi on/off toz alirken annem kapatmisti habersiz calismayinca servis cagirmistk. Adam gelip tusa basip gitmisti öyle birsey olabilir mi?
buzlulimonata Oglusm tv nizin marka modelini youtube a yazin bazen videolqrda sorunu ve cözümü acikliyolar insallah bulursunuz siz de
Deletedmom_26 Oglusm Tamir yolu gozukmus ozaman bizde ilk tvyi aldığımızda altta çıt çıt olduğunu bilmiyoduk acilmiyo diye oda oda gezdik bozuk falan sandık minik şartel varmış sizde oda yokmuş bilemedim ama büyük ihtimal gözü bozulmus gibi
-Gizem- Oglusm yandaki açma düğmesine basılı tutun , farklı prizde deneyin , arka üst tarafına birkaç kere hızlı vurun. Vurunca bişey olmaz temassızlık varsa düzelir.