Rikaa SareDurununannesi sorun bakalim, arastirin internetten kansuk fitil diye. Yarim saat icinde wc ye cikiyor zararsiz yine de sorun iciniz rahat etsin
Sonsuzmutluluk SareDurununannesi Ben verdim 6 aylık civarıydı benim kızımda zorlanıp acı çekmesi den iyidir kullanılır Sabah akşam 1 çay kaşığı verdim ben
SareDurununannesi NewwMomm az verince pek etki etmiyor bi yemek kaşığı verdim ben 🙁 bi çay kaşığı vermiştim daha önce o zaman yapmamıştı
Sonsuzmutluluk SareDurununannesi 1 yemek kaşığı çok vernişsiniz 6 aylkken yarım ölçek denildi bize yani 2.5 ml.içinden çıkan ölçeğe yarım değil yani normal şurup kaşığına yarım ölçek yetişkin dozu vermişsiniz siz.
Arveninannesiii Bizde kullandık hemde bi ay boyunca mecbur veriyordum yoksa uyuyammıyordu bile kızı . Ama ondan sonra düzene girdi yavaş yavaş
SareDurununannesi NewwMomm çok mu 🙁 günde bir kez verdim, her gün vermem zaten. Az verince yapmadı ama
SareDurununannesi Sonsuzmutluluk aslında dr 15 gün sabah akşam dedi ama ben 15 gündür 2 kere verdim birinde 1 çay kaşığı diğerinde 1 yemek kaşığı verdim. Çay kaşığı verdiğimde yapmadı yemek kaşığı verdiğimde yaptı
NewwMomm SareDurununannesi Bende denedim 2 çay kaşığına çıkardım. Oldu yaptı😁 Allah razı olsun sizden🌺 Kakayada seviniyoruz😁