ofkelisirin 54 Günlüğüz bgün ultrasonda böbrek genişlemesi görüldü Yenidoğan da olablir dediler ama 2 aya bir rutin kontrol iyi olur dedi doktor başına gelen var mı bişgilendirir misiniz🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️
Haydinn ofkelisirin bizde de vardı canım 5mm sonra tekrar kontorle gittiğimizde 4 mm oldu git gide küçülüyor demişti çok endişelenme sende
Mombaby ofkelisirin evet bizim basimiza geldi hamileyken surekli kontrole gittimiz kadin dogumcu bi gun izinliydi o gun agrim vardi baska doktora gittim doktor dedi bunda bobrek genislemesi varndogumdan sonra 3 ay kontrole goturduk her ay yada hafta ultrason cekildi bir sure sonra kendi kendine normale dondu doktor donmezse ilaca baslicaz demisti ama sukur duzeldi
Elifmoms ofkelisirin Meraba benim kızımda 25 günlük usgde görüldü doğar doğmaz baktırdık çok az görüldü doktor bu jormal yenidoğan bebeklerde olabilir özellikle erkek çocuklarında çok sık oluyor dedi. 2 ay sonra tekrar bir bakalım muhtemelen geçmiş olur dedi. Sizinki de geçicidir umarım geçmiş olsun.
Ogullarinaasikanne ofkelisirin benim büyük oglumda vardı canim. Anne karninda her iki bobregindede tespit edilmisti. Sag normale döndü. Sol buyumeye devam etti. 2.aydan sonra 3 ayda bir kontrole gittik. İlaçlı sondali filmler cekildi nedenini arastirmak icin. 6 aylikken sunnet ettirdik büyüme durdu sonrasinda stabildi ama biz 3 yasina kadar surekli kontrol altindaydik. Umarim sizinde sunnet iyi gelir doktorunuza bir sorun bu durumu. Erkek bebeklerde çok sık görülüyor dedi doktorumuz
ofkelisirin Haydinn yaa teşekkür ederim idrar birikmesin den dolayı da olabilirmiş tekrar gidince geçer umarım çok sağolun
Mervetly Kaç mm çıktı bizim anne karnından beri var böbrek genişlemesi şu an bir yaşını doldurdu bizim çok büyüktü sürekli takipteydik yeni yeni düzelmeye başladı. İnşallah idrar birikmesidir ama korkmayon büyüdükçe düzeliyorlar
Mrvydn Maalesef bızde de vardı anne kanından beri büyüdükçe büyüdü iki defa amelıyat olduk sımdı daha iyi çok şükür ama sızın endişe edeceğiniz bir durum yok emin olun kendılıgınden düzelir Allah’ın izniyle
ofkelisirin Mombaby çok şükür teşekkür ediyorum bizim hamilelik döneminde bişey demediler ama yeni olmuş olablir ama çok ıkınıhor sanki idrarı zor yapıyor gibi
Mervetly ofkelisirin 2 mm çok düşük bi değer bizim 30 mm di içinizi ferah tutun genişleme bile denmez ona 😊
ofkelisirin Ogullarinaasikanne bebeğim kız kuzum bence idrar birikmesi veya tıkanıklgndan gibi geliyor tekrar götürcm dğer ay başka hastaneye
Mrsanne ofkelisirin bize de söylemişti doktor idrar birikmesinden sünnet ettirirseniz daha çabuk geçer dedi. Gelecek ay yeniden kontrole gidicez
ofkelisirin Mrsanne kızlarda da mesane damar darlıgı flan diyorlar ya da hafif kum görüldü nedense o yüzden damarsal olablir