Elifbusram Ayseninanasi Sen onları boşver onlar sadece konuşur. Sen dörtlük olsanda onlar konuşucak bişey bulur. İnsanların yanında emzirmeye çalışma emziriceğin zaman kimsenin olmadığı bi odaya çekil sütünün geliceğine inan kendine güven kimseyi umursama. Negatif düşünceler negatif ruh hali bebeğede geçiyo ve oda huzursuz oluyo. Boşver gereksiz insanları :)
Melek21 Ayseninanasi hadi inan çoğalır bende sağıyordum git gide çoğaldı hatta düşünüyordum bunla nasıl doyar bu Bebek ama demekki Rabbim nasip ediyor
SSYSmyye Ayseninanasi bende slikonla veriyorum canm pes etme sen inatçı olursan o tutacaktır. Biberon kolayına geldiğinden memeyi tutmak istemiyo bir öğün biberon vermezsen unutur aç kalınca memeyi emer
Merve20 Ayseninanasi canım benim de ucum yoktu manuel pompayla sürekli göğsümü sağıp göğüs ucumu çıkartıp hemen ağzına tutturmaya çalıştım bebeğimin evet ilk çok zor oldu ama sonra tuttu. Pes etme Allahın izniyle tutacak ama ilk önce açken dene mama vermeden önce dene ve üstünün kesilmemesi için sürekli sağ sağarken göğüs ucun çıktıkça hemen memeyi tuttur. bir yerde okumuştuk bi arkadaş şırınganın ucunu kesiyor ve göğüs ucunu şorıngayla çekiyor böylelikle göğüs ucu çıktı
Yagizinannesiii Ayseninanasi benimde uçları içine gömüktü hiç yoktu dışında ama eme eme çıkardım bazen yarım saat uğraştım tutsun diye o ağladı bazen ben ağladım ama sonunda uçlarım tamamen çıktı ve çok şükür 5 buçuk aylığız mama vermedim iki parmağınla kıstırıp ağzına sokmayı dene biliyorum çok zor ama ne kadar erken uğraşırsan ben emzircem dersen o kadar çabuk mamayı bırakırsınız canım sağlık ocağından bile bu konuda yardım alabilirsin
yldrm986 Ayseninanasi benimki de 3 ay emdi canım 2 ay da sagip verdim,süt sağmak çok zor, bebeğim hareketli artık evin işi bitmiyor, stresten kesildi...süt sağma makinası bana bakıyor evde ben ona 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Srht Ayseninanasi hemen facebooktan emzirme yardımı adlı gruba katılıp selin hanımla iletişime geçermisiniz. Emzirme dsnışmanı mutlaka destek olur. Gönüllü yardımcı oluyor. Hiç yetersiz hissetme kendini memeyi tutturmanın yollarını paylaşacaktır. Bebrkler düz duvarı bile emer diyor hep kendisi
Hiramveben Ayseninanasi bir elektrikli sağma makinesi edinin sağın benim de hiç yoktu makineyle yapa yapa çıkardım sonra hemen bebeğin ağzına memeyi verin benim göğsümün ucundan azcık et bile koptu çok kanadı yeter ki ama uç çıksın sonra hiç acımayacak bebek tedavi oluyor emzirdikçe
Ayseninanasi Hiramveben silikonla bile çıkardı kızım memeyi artık sol taraf rahat sağ taraf bi türlü iyileşmedi
Sebine Benim cocuk 11gunlukdu agzina tutunca hemen agliyir sagmaklada zor oluyor bana ne etsem bilmiyom