Arkadaşlar merhaba Ben yeni emzirme danışmanı ile çalıştım ve başardık bu bilgileri öğrendiğim için size de söylemek istiyorum kızıma ve bana dua ederseniz çok sevinirim unutmayın her şey dua ve kararlilik ile oluyor. Kendinize ve bebeginize bir hafta geçiş süreci vermelisiniz zorlanabilirsiniz ama o an geçiş sürecinde olduğunuzu unutmayın Ben kızımı 2ay emzirdim sonra doktor kilo almadı dedi ve mama başlattı ben ağlaya ağlaya mamayı verdim Sonra emzirme danışmanlığıyla çalışmaya başladık her 1,5 saatte bir mecbur emzirdim sütümu sağmadım artık. Günde 5 × 100 ml maMa veriyordum tabii ki sinirleniyordu Biberona alıştığı için Dediğim gibi bir hafta dayanacaksınız memede agladiginda hopbala falan yaptirip tekrar emdiriyordum bide benimki cok sinirliydi ciriyor du mememi kandimi zor tutuyodum cildirmamak icin ama bilsem bir haftaya gececek hicte sinirlenmezdim sonucta bebegin ayarlariyla oynuyoruz bir meme bir biberon bir emzik siringa eds falan bebe de hakli sizde hopbala falan yapin popsuna vurun elinize telefon alin bebe videosu acin anayiz buluruz bir yolunu yeriniz rahat olsun hep geri yaslanarak emzirin once sizin rahatiniz olacak ki mantikli dusunelim meme krizlerini oyle atlattik memede 10kere agliyordu on kere kalk hoplat camdan baktir konus vs sonra yine otur emzir böyle atlatacaksiniz sutum yok ta demeyin yada benim gibi memem buyuk emziremiyom demeyin sistem kurulu bize calistirmak kalmis