SSYSmyye Kızlar Doğum yapalı 6 gün oldu dikişlerim iyileşeceğine daha da zorluyor sanki. Kaçıncı günde tamamen geçti nasıl pansuman yaptınız? Doktorum batikonla silmemi söyledi sadece. Ben günde bi kaç kez belden altı duş alıp fön makinasıyla kurutup öyle pansuman yapıyorum. Çabuk geçmesi için ekstra önerisi olan var mı?
meeese SSYSmyye canım benim 30 günde iyileşti. Her tuvalet sonrası su ile yıkadım kuruttum sonra batikon yaptım kuruttum. Ama son zamanlarda sadece su ile yıkadım kuruttum. İnşallah sizin daha çabuk geçer ben çok çektim ağrıdan
Yagmur1 SSYSmyye 30 günde tamamen geçti canım günde 1 2 defa duşa girip yıkadım kurutma makinesiyle kuruttum hep bide enfeksiyon kapmıştım daha çok zor oldu aman dikkat et sürekli yıka
1850 liyosunannesi23 SSYSmyye 4 ay oldu dogum yapalı 2 ay oldugunda gecmıstı ama hala ara ara agrır yeri
Benkmmki Yagmur1 dikişinizin ucu sivilce gibş oldumu acaba bır zaman sonra benım bırkac gundur oyle asırınbı agrıda yok neden anlamdım emzırırken çok oturmaktan mınacsbs
meeese BMA eczaneden alıyordun canım. Bir de ben ped olarak steril pamuklu bez kullandım. Diğer hiçbir ped bana yaramadı. Hatta sonradan steril gazlı bez ve pamuk sipariş ettim. Kendim yaparak kullandım daha ekonomik oldu. Akıntım bitti 40ım doldu bugün hala kullanıyorum.
liyosunannesi23 1850 benim dikişlerim iyi aslında da ön tarafa doğru bi baskı idrar yaparken falan acı oluyo sizde de oldu mu? Doktoruma yazdım enfeksiyon olabilir dedi ama öyle bişeyy değil sanki kemiklerim sızlıyo gibi değişik
Aybukealtintas SSYSmyye hiç pansuman vs yapmadım doktorum eskide kaldı artık onlar hiçbirsey sürmicez 40 gün sonra kontrol ederiz demişti, 1 hafta içindede tamamen iyiydim
archmom Aybukealtintas Aynen benimde oyle.Doktorum bunlar estetik dikis hic oyle batikona gerek yok kuru tutman yeterli demisti.Hatta ben hic dikis acisi da cekmedim hemoroidlerim agrimisti onlarda 1 hafta da gecti.
meeese BMA alabilirsin bu mikrop kırıcı bir ürün. Normalde bana ilk gazlı bezle sil dediler ama enfeksiyon ve ödem oldu dikişim attı tekrar dikiş yapıldı 8.gün (sadece dış dikiş) doktor batikonla yıka dedi. Batikonu direk döküyordum yani. Anca bu şekilde iyileşti benim başka türlü olmuyordu. Çok psikolojim bozulmuştu artık sonra iyileşti kendi kendine.hatta ben hiç kalkmadım yattım hep 2 hafta sonra oturabilirsin dedi doktorum da yavaş yavaş oturmaya çalıştım.
Zeyneb_rima liyosunannesi23 benimde aynısı oluyor enfeksyondan olabilir doğru bende de var hamilelğimde 🤭 benimde aynısı oluyor çünkü hatta bazen ayağa kalkınca oluyor bir baskı ağrı gibi
1850 liyosunannesi23 evet oldu halada var bana kontrolde test yaptı enfeksıyon cktı ama emzırme donemınde olunca fzla ılac verılemıyor hafif bır ılac verılıyor o da cok etkı etmiyor
liyosunannesi23 Zeyneb_rima enfeksiyon bendede çok olur ama hiç böylr olmazdı dikişlerden daha çok zorladı desem yeri evet ayağa kalkınca falan resmen kemiklerim sızlıyo asağı baskı yapıyo ne zaman gecer acaba kontrole de gidemedim
Aslihannazli SSYSmyye canım benim öncelikle gözün aydın güzel günlerde büyüt bebeğini 🙏benim de dikişim çoktu ve kesim yandı. Oturmak falan zorluyordu 15 günde düzeldi... ılık su ile taharet al kuru tut her tuvalet sonrası batikonla ben öyle yaptım sık sık ped değiştir az zorlayacak ama eskisi gibi olacak hiç endişen olmasın ❣🙏⚘
SSYSmyye Aslihannazli bende sürekli duşa giriyorum kurutuyorum yani ped zaten saat başı bile sürmüyo değiştirmelerim arasında. 15 güne tam eskisi gibi mi hissediyosun peki, yani acı olarak tamamen toparladı mı
Esraarass meeese merhaba benimde epizyo dikişlerimden biri açıldı. Devlet Kadın Doğum a gittim acilde ki doktor ve ebeler tekrar dikiş atılmaz dediler. Sizce başka doktora mı görünsem. Sizin tekrar dikiş atılmış anladığım kadarıyla. Tuttu mu dikişiniz
Tatliskooo archmom dikişiniz mi azdı acaba ? Ben dış dikişlere kendim pansuman yaptım . İçtekiler için doktor çağırdı kendisi vajina içine döktü sürekli kontrol etti ışık tutup
Aslihannazli SSYSmyye o kadar kısa sürede eskisi gibi değilde daha az acı daha rahat hareket ediyordum bebeğimle tam anlamıyla ilgilenebiliyordum geçecek inşallah temizliğine dikkat et baktın çok ağrıyo parol ağrı kesici al bi tane böyle böyle geçecek ❣🙏
Herdem SSYSmyye bende öyleydim 10 gün zor dayandım ve soluğu doktorda aldım ki bana bişey vermemişlerdi sürmek için gerekirse batikon sür diye geçiştirdiler batikon ve kantoron yağı sürmüştüm oysaki... doktor baktı hiç yumuşama olmamış dokuların çok sert gerdire gerdire dikmişler dedi fazlada yoktu dikişim ve alındı madecassol ve hematen krem ve antibiyotik krem verdi bi kaç güne iyileştim bugün 25 gün oldu 10 gündür iyiyim şükür sizinkide geçer insaAllah geçmiş olsun...
Bettby SSYSmyye dikişler düştü ama ağrısı oluyo hala cnm 11 gün bitti bugun. Baticon ilk günlerde kullan sonra kullanma sadece hava almasını sağla demişti doktorum, kanama olduğu için cok havalandıramıyorum tabi, biraz geç gececek anladığım kadarıyla
Nisanaski SSYSmyye baticonu boş bi sprey şişesine boşalt ve her wc gittiğinde dikişlerine fısslat, üzerine de gazlı bezi koy üstüne iç çamaşırını çek kalsın öyle🤗 ben öyle rahatladım valla 15 gün snra geçti anca😌
SSYSmyye Nisanaski mantıklı aslında fıslatmak ama kanamam çok gazlı bez kapatınca iyice hepsi birbirine bulaşacak 🤦🏻♀️ Hava sıcak çok zor oluyor pedle geçirmek günü😓