Yaztatili Hep premium care kullanıyordum fiyattan ötürü molfix deneyeceğim. Netten baktım bazı paketler mavi bazısı yeşil fark nedir ve hangisi iyidir açıklayabilir misiniz?
ftmgz Yaztatili yeşil paketler eşki simdi mavi pakete geçtiler. Ben pure soft olanı kullanıyorum memnunum
Burcuckmk Yaztatili molfixin pure & soft olanini dene canim diğerleri pek iyi degil ama pure & softan cok memnunum pamuklu asla sızdırmıyor ve tahriş etmiyor
Tunahanisa Yaztatili yenilenen molfix mavi pakettekiler ben çok memnunum lastik izi sızdırma yapmıyor
baloglusss Yaztatili yeni mavi paketler yumuşacık ben çok sevdim yapısı biraz daha ince eski pakete göre ama sızdırma yapmadı bizde
Elf33 Bende hep prima kullanıyordum. Fiyatından dolayı molfix gectim ama memnun kalmadım tekrar primadayım
hilalibrahimkartalms Elf33 aynen benim eşimde kizim ilk doğduğu zmaan aldı paketi attim ben sizdirma yapıyorum şuan kizim 4.5 aylık prima kullanıyoruz
Mummy00 Premium care den molfix külot beze geçtim. Yatarken prims kullanıyorum gün içinde molfix. Yüzeyi daha nemli ama sık sık değiştirdiğim için sorun olmadı
Meltemelih Ben prima premium care den prima aktif bebek serisine geçtim çocuğum hep pişik oldu geçmiyor da tekrar bırakmayı düşünüyorum
Glsn1 Bende molfix kullanıyorum mavi yeşil hangisini bulursam 😀 Ama bezin astarı çocuğun poposuna yapışıyor altını açtığımda bende primaya geçicem
Elf33 Glsn1 aynen bende o sorunu yaşadım ya. Az daha ceksem cocugun poposunu derisi soyulacak. Sanki anlam veremedim prima ya o yüzden gectim. Pahalı ama en güzeli o yinede
Glsn1 Elf33 aynen öyle biraz daha bezimiz var bitsin kesinlikle prima ama premium care mi aktif bebek mi bilemiyorum