mermik Aysecikk3 yatış pozisyonu dönmesinden daha önemli. Britax römer dualfix I size var bizde. Dönüyor. Kullanımı asiri rahat ve sallanma olmuyor. Zaten Britax römer iyi bir marka
tenceretavakuskana Aysecikk3 uzun yol yapan bı aılesenız guzel bısey yoksa gereklı degıl tabıkı ben kızımda aldım vok memnun kaldım💁🏻♀️Uyudugu zaman arkası donuk pozısyonda bıraktım guvenlıgı ıcın sıkılınca kendıme dogru donderdım oynadım yada bısey yedırecegım zaman falan arabadan ındırırkende raht oluyo malum bıraz buyuduklerınde ındır bındır bıraz ugrastırıyolar benık ıcın faydalı oldu
Utkucan Aysecikk3 çokta önemli değil adac testlerinden geçmiş olmasına bakın testten geçmişse güvenli koltuklardır geçmediyse almayın kaza anında bir anlamı olmaz çünkü
Lidya-t Aysecikk3 britax römer trifix aldım bebeğim de rahat ediyor uyuyor .Tek başına duruyor arkada
Burcinisp Aysecikk3 valla önemli imiş. İndirip bindirmesi kolay. Ancak ucuz olanlar sallanıyor maalesef
Tgcbdy Aysecikk3 şimdi sipariş verdim bende cybex Pallas x2 fix indirime girmiş 360 derece dönenler hem çabuk bozuluyor diyorlar hemde neredeyse 2.000 3.000 fazla fiyat guvenli olması öncelikli . Bakabilirsin adac testlerinde 1. Olmuş
Mummy00 İkisini de kullandım dönmesi bindirip indirirken kolaylık yoksa siz oto koltuğu ile ön koltuk arasına sıkışıp bebeği bağlıyorsunuz. Onun dışında bir artısı yok yani yolda yemek yedirmek zaten zor oluyor
12_yil_sonra Aysecikk3 bebekken önemli sonra değil . Bebekle uzun yolda kendine çevirip oyalıyorsun tek esprisi bu
YldrmBytkn cocomelon33 o kullandığınız otomobille alakalı bi durum. Bizim aracımız seat leon kullandığımız oto koltuğu yoyko ama sallanıyor aynı koltuğu arkadaşım kullanıyor aracı caddy onda sabit duruyor hiç oynama yapmıyor.
Aysecikk3 Kafam iyice karıştı😅 3 4 ayda bir uzun yola çıktığımız oluyor daha önce de oto koltuğu denemediğim için bebeğim durur mu yoksa kendime çevirip oyalamam gerekir mi bilemedim. Dönen ile dönmeyen arasında da çok fark var çok kararsız kaldım
Poyrazc Aysecikk3 bizim ki de dönüyor ama açıkçası bence çok ta önemli değil biz kullanmıyoruz pek o özelliğini