Yingyang yinehamile35 kız çocukları babaya düşkün olurmus bide siz sürekli yanında olduğunuz için sizi özlemiyordur ben ise başlayana kadar kızım öyleydi ise başlayınca bana acayip bağlandı sanırım çocuklar görmeyince kaybettiklerini düşünüyorlar görünce de daha çok seviniyorlar
yinehamile35 Yingyang ya başkalarına karşı da öyle başkasının kucağındayken bana gelmiyor eşimle aynı anda ortadan kayboluyoruz beni görüyor ittiriyor babayı istiyor benim gitmiş olmam falan pek umrunda değil
Elifim46 yinehamile35 Yaa üzülmeyin bence benim kızımda o aylarda öyleydi şimdi 22 aylık beni arıyor anne anne diye üzülmeyin geçer zamanla
defnemilam yinehamile35 bizimde 14. aydan sonra sanki sihirli bir degnekle dokunmuscasina kizim bana döndü. teselliyi sadece bende bulur senin gibi cok uzuluyordum ama artik babasindada avunsa keske diyorum. baba demek daha kolay bebekler iicn ona takilma bizimki baba nerde yok diyor konusuyor kendi kendine ama bana sariliyor bir sey oldugunda . gun icinde bol bol kucak kucak yapin sarilalim deyin uyurken hep basindan operim agladiginda gece ben kosuyorum. sacini oksarsam artik kokumu mu ne aliyor sadece benim elim degince susuyor. o sizi ittirsede öpün bol bol koklayin eminim yapiyosunuzdur zaten ayrica hamileliginde verdigi duygusallik uzerinizde bosuna bunun icin uzmeyin anne gibi kimse olamaz sonucta
yinehamile35 defnemilam öyle de işte ne bileyim her sıcaklığı sabrı sevgiyi ilgiyi göstermeme rağmen böyle olması üzücü azcığına razı olcam o derece 😔
yinehamile35 Nazli55x kıskanır mı kardeşini dersin ? Ama araları 1 buçuk yaş olcak kıskançlık pek olmaz bakalım göreceğiz ama ben kızım için çok başka hayaller kurmuştum o yüzden
NukleerBaslikliKiz Hiramgul Ay bu benim kızım. Asla ikimiz de umrunda değiliz olmasak da olur gibi davranıyo bize 😀😀
yinehamile35 Mihranimmm aynı düşüncelerdeyim kızım acaba beni sevmiyor mu diyorum bu babada ne var diyorum 😓
Mihranimmm yinehamile35 ben de anlamıyorum inanın.Garip derecede düşkün.bizimkine anneanne bakiyor , babadan sonra da favorimiz anneanne. Ben olmasam aramıyor yani hiç
Babybloom yinehamile35 valla ben emziriyorum 14 aylık olacak, gece de birlikte uyuyoruz filan ama yok babababa diye geziyor tüm gün. Babası yanımdayken asla bana gelmez, valla keyfini çıkarın bu durumun üzülmeye gerek yok. Bu seni sevmiyor demek değil
Elifim46 yinehamile35 Gecer inşallah siz ondan ilginizi sevginizi hiç eksik etmeyin o sizi seviyor ama şimdilik farkında değil
Ceren255 yinehamile35 ayy resmen benim kızımı anlatmışınız 8 buçuk aylık banada gelir güler vs. Ama babasına tam bir aşık özlesiğinden heralde bizi göre göre sıkılıyolar sanırım 😋 bide benım kızımda herkese gidiyo bana bazen gelmemezlik yapa biliyo k.validemide gmrünce deliriyo ama beni görünce hiç öyle yapmıyo 🙄🙄🙄🙄🤦♀️
Cancansmom yinehamile35 en çok gördükleri anneleri, trip yapiyorlar resmen, biliyorlar nazlarinin geçtiğini.
yinehamile35 Cancansmom bir yabancıda bile aynı ama bana gelmiyor gidiyorum görüyor ama umrunda değilim başkasını bile yadırgamıyor
Kuzeey yinehamile35 Kız olması buna sebep olabilir kuzum. Ama seni sevmediğini asla düşünme. Benim de 14 aylık oğlum var o da aynı şeyleri babaya yapar. Ama sever hissederim. Yerinde bir dakika durmaz .Hem büyüdükçe ilgisi sana yönelecektir diye düşünüyorum. Üzülme lütfen. Elinde değil biliyorum ama.
yinehamile35 Kuzeey inşallah dediğin gibi olur canım geçicidir ya başlarda takmıyordum ama artık geçen beni ittirince nerdeyse oturup ağlayacaktım güldüm ama içim fena oldu 😓
Cancansmom yinehamile35 dönemsel bence, benimki de öyle değişik hareketler yapti,birakti sonra. Senin bozulduğunu, üzüldüğünü belli etmemen, normalmiş gibi davranman lazim. Yoksa komiklerine gidiyor ve inadina yapiyorlar.
Kuzeey yinehamile35 Oğlun gelsin kuzum görürsün o zaman. Oğlum bana bağımlı gibi davranıyor şuan. Bende takılıyorum ilerde seveyim desem gelmezsin diye. Şimdi bir de hamilesin ya hormonlar falan da etkiliyordur. Şimdi oğlunla ilgilendiğinde kızının ilgisi de sana dönebilir kıskançlıktan. İnşallah doğar doğmaz memeye yapışır sütün de çok olur 😍
yinehamile35 Kuzeey çok teşekkür ederim ne güzel de moral verdin 😍 inşallah dediğin gibi olur iyi dileklerin için minnettarım🙏🏻