14 aylık kızım var ve tamam biliyorum kız çocukları babaya düşkün ama dün eşimin dikkatsizliği yüzünden kafasını güm diye duvara vuran kızım ağlayınca neden bana değil de babasına gidiyor ? Kızımı anneannesine bırakıp dışarı çıkmıştık eşimle,geldik kapıda bizi gördü önden ben girdim arkamda babası vardı kızım beni ittirdi ve babasına kollarını açarak gitti 😧 Zaten eşim işten gelir gelmez de ona koşuyor.Başka zaman eşimin kucağındayken ben uzatıyorum kollarımı ve asla bana gelmiyor.Ben gidince ortamda yokluğumu asla hissetmiyor.Ama babayı nerde ne zaman görse ona atlıyor benim kucağımdayken de ağladığında da hep baba.Hatta kucağımdayken ağlamaya başlıyor babayı görünce,sesini duysun,videosunu izlesin,hemen ağlar.Zaten sık sık baba olsa da olmasa da ba ba ba ba diye tüm gün sesi çıkar.Ne anne dediğini duyuyorum ne de bana geliyor.İnanın bu durum canımı sıkmaya başladı,kıskanmam için her şeyi yapıyor,belli etmiyorum eşime ama içim içimi yiyor.Kızımla bağım mı zayıf acaba üstelik tüm gün onla güzelce ilgilenip oyunlar oynamama rağmen😔 Bu durum geçici midir ? Hayır eşim de bu durumu kullanıyor ve beni kıskandırmaya çalışıyor kızım onu daha çok seviyor havalarına giriyor.Ben de diyorum oğlum bakalım nasıl olcak,5 aylık da oğluma hamileyim.O da babacı olursa bilmiyorum naparım,keşke kızımla çok başka bi ilişkimiz olsaydı,doğduğundan beri böyle ve sütüm yoktu emziremedim ondan mı acaba böyle kızım bana karşı ? Ne olur geçici diyin😔