Pembekurdela Kızlar hiç elim çabuk değildir her işi yavaş yaparım bu durumdan hiç memnun değilim sizlerin eli çabuk mudur?sizce Ne yapsam elim hızlı olur ?
kitapkurdubebeninanasi Pembekurdela annem hep az yavaşla motorun soğusun der hep böyleydim babamin evindeyken de… simdi tabi bebeyle on kat daha Hızlandım. Hep planlarim sabahtan her isimi yemeğimi banyomu ya da ne bileyim parka gideceksek onu. Sonra her seyi planli ve acele bir şekilde yaparim😬
AgentMom Pembekurdela benimde elim hızlıdır. Ama bu beni çok yoruyor. Her işe birden koşarım bitirene kadar bende biterim. Yarım saatte mutfağı toplayıp, yemek yapıp, sofrayı hazırlayıp, aynı anda etrafı topluyorum. En basiti
Bebegimicin1 Pembekurdela hzılıyımdır bi kucagımda 1.5 yadındaki oğlum ayagımda 40 günlük bebem onalrla hergün evi süpürğr silerim aynı anda ocaga 3 çeşit yemwğimi yapr koyarım üstüne bazen sikiş diker yada secadw işlerim 2 bebeklw misafir kabul ederim her hazırlıgımıda dört dörtlük yaparım
Gulumse1 Pembekurdela Sanirim.dogustan gelen birşey benim diğer lakabim atom karınca dir. Her isim hızlıdır marotona alışkınım baya
Cemre_61 Pembekurdela bende aşırı hızlıyımdır tez canlı biriyim zaten yavaş olmaya tahammülüm yok eskiden okul Zamanları çalışırken para ödemeye gelen insanlar cebinden parayı ağır ağır çıkarınca ellerine dalıp alasım gelirdi 😂😂 bunun bir püf noktası var mı hiç bilmiyorum ama kişinin kendi yapısına bağlı da olabilir
Merve20 Pembekurdela çok hızlıyım , keşke yavaş olsam. Çevremdekiler bile rahatsız oluyor. Seni izlerken yoruldum derler. kızımın hiperaktif olmasına çokta şaşırmamam lazım. Bence fıtrat ya
Minnos06 Bende aşırı yavaşım bunun yüzünden eşimle defalarca tartıştık. O kadar yavaşım ki bir günde sabah çorba akşam 7 de resmen yemeğimi yapıyorum ama ben aşırı halaizim . Erken menopozunda getirdiği bi ağırlık var her yerim halsiz hiçbir şey yapmak istemiyorum mesela 2 saat 40 dakikadır bi kek yaptım bi de tavuk kemiğini kaynattım suyundan çorba yaparım diye çok aşırı yavaşım ne olur biri de bana el atsın
2cocuk_1anne_ Pembekurdela benim de elim hızlıdır Neden bilmiyorum ama yemek yaparken sanki biriyle yarış halindeymişim gibi hızlı hızlı yapıyom ordan oraya kpşturuyom ordan oraya