Tgcasil SedaMeyra sütüm yetmiyor sanırım cunku mamaya saldırıyor o zamanda cok uzuluyorum aç kalıyor dıye 😞😞
MinikCivciv15 Tgcasil karnını o şekilde yapıyorsa gazı vardır. Gazı olan bebekte memede rahatladığı için emmek ister. Ama gaz çıkmadan emdikçe dahs çok gaz yapar. Bir tür kısır döngü. Siz en iyisi gaz problemi için bi doktorla görüşün. İnternetten gaz çıksrma masajları izleyip uygulayın. Karnına sıcak bir bez ütüleyip koyabilirsiniz.
Sarem34- Tgcasil güzel anne sütün yetiyor . O dönemdeki en büyük refleks emme refleksi olduğu için bebek doyduğunu bilmeden sürekli emmek ister biberondan mama verdiğin de de bu böyle . Eğer sarılık probleminiz yoksa mamayı bırak ve tamamen bebeğine odaklan bebeğin doyuyor heleki seni sık emerek sütünü arttırıyor
MinikCivciv15 Tgcasil mamaya saldırıyor derken biberonu hızlıca ağzıyla alıyorlar onu mu kastediyorsunuz. Eğer evetse aç kaldığı için değil merak etmeyin. Refleks olarak o hareketi yapıyor emme güdüsunden dolayı. Çiş sayınız nasıl mesala günde 6 7 bez oluyor mu. Eğer oluyoraa doyuyordur. Ve dediğiniz kadar memede duruyorsa sütünüz gelir bol bol tabi istisna bir durum yoksa. Çünkü emdikçe geliyor hep. Bu arada mama da anne sütüne oranla daha fazla hazımsızlık yapıyor. Eğer sütünüz yeterliyse bence bir de mamayı vermemeyi deneyin.
motherlove Tgcasil bebeğin daha çok küçük mama verme bencede. Sütün yeter yemeklerini aksatmadan ye ve bol su iç neden yemesin ki tavsiyem asla mama işine bulaşma elinde varsa hemen çöpe at. Yemeklerini güzelce yersen neden bebeğin aç kalsın ki. Emme konusuna gelince benimki de öyleydi sürekli emmek istiyordu keşke şimdi de emmek istese 😔 neyse sen emzir korkma böyle devam etmez tabiki ayaklarını sıcak tut gazdan olabilir
MinikCivciv15 Tgcasil rica ederim inşallah. Ama merak etmeyin geçiyor. Ben de daha 3 aylık anneyim ama emin olun sürekli huyları değişiyor. Öyle kalmıyor. 🌼❤️
Tgcasil Sarem34- cok tesekküür ederimm 🥺 ağlama krızlerıne giriyor maamyı yıyınce rahatlıyor o yuzden verıyorum🥺
Betuledem Tgcasil büyük ihtimal gaz sorunu. Ben de başlarda bu tür sorunları çok yaşadım, kızım 5 aylık hala gazı olduğu günler hırsla sürekli emmek ister. Normalde emmesi 10 dakika sürüyorsa gazı olduğu, kakasını yapamadığı günler saatlerce emziriyorum
Tgcasil MinikCivciv15 Kesintisiz ağlıyor mama vermediğim zaman sezeryan doğum yaptığım için sütüm sanki yeterli gelmiyor. Doyduğunda biberonu istemıyor itiyor ama aç olduğunda çatlıcak gibi ağlıyor o yuzden mamaya sığınıyorum 🥺
Tgcasil SedaMeyra 2 gün mamayı kestim fakat cok ağladı. 7 saat boyunca mememdede olsa kendını catlıcak dereceue getirdi mamayı verır vermez doydu uyudu o yuzden kıyamıyorum
MinikCivciv15 Tgcasil solgar brewers yeast tablet var. Bir de bestlak damla. Ben de bunlar süt arttırma da çok işime yaratmıştı. İkisini aynı anda kullandığım için açıkcası hangisi daha etkili bilmiyorum. İkisini de doktor tavsiyesisi ile kullandım. Solgar olanın içinde çok var zaten çok uzun süre gidiyor. İsterseniz bunlardan kullanıp sütünüzü arttırmaya çalışın. İnşallah işe yarar. Trendyoldan almıştım ben. Tabiki doymuyorsa bu süre esnasında aç bırakmayın.
Tgcasil MinikCivciv15 tesekkür ederim hemen bakıcam 🙏🏻 Bende öyle dusunuyorum doyana kadar mamayla desteklıcem anne sütüde alıyor zaten önemli olan o 🌸