kenankaan nlgn33 yok yine kullanılmıyor, siz taşıyıcı olarak ilaç kullandınız mı kendinizden pay biçin. Arladaşım da evlenme başvurusu yapana kadar taşıyıcı olduğunu bilmiyordu hiç bir ilaç kullanmadı, hala da kullanmıyor
nlgn33 kenankaan yok ben de öyle ilac birsey kullanmadım ama dediğim gibi bebek olunca insan bi korkuyor
Ohaezgi Barlasb10 doğru bende olduğunu duyunca doktor öyle bi söylemişti ki eşim ciddi bişey var sanıp ağlamıştı bende gülerek korkma bişey olsaydı çoktan ölmüştüm demiştim😂 inşallah bizim kızda da çıkmaz dediğiniz gibi olsa da etkilemez
kenankaan Derinn67 tabiki de ikisi birden taşıyıcıysa sıkıntı. Ben tek bir tarafın taşıyıcı olmasını anlattım
nlgn33 kenankaan anne baba da taşıyıcı olursa bebek hasta oluyor tek anne yada baba taşıyıcı olursa bebekte taşıyıcı olur öı diye merak ettim doktorumuz bebeğimizin değerlerine göre test isteyince
nlgn33 Yarenseyit teşekkür ederim canım evet maalesef hastalığı hayatı çok etkiliyor maalesef benimde kuzenim hasta sürekli kan vuruluyor maalesef
Yarenseyit nlgn33 işte o sürekli kan almak bir süre sonra karaciğerde demir birikmesine sebep oluyor oda sorunlara yol açıyor bizde öyle olmasın diye tüp bebek yaptık sırf çocuğumuz sağlık sorunları çekmesin diye ama çok masraflı bir süreç allah bu şekilde olanlara güç kuvvet versin
kenankaan nlgn33 doktor hiç şüphe kalmasın diye test istemiştir, küçük bir ihtimal taşıyıcı olabilir, biyoloji derslerindeki eşeyli üreme mendel genetiğinden hesapla yüzde 25ten de düşük bir ihtimal yani.
nlgn33 kenankaan insllah 🙏 yavrularımıza birsey olmasın insllah 🙏 bide genelde Akdeniz bölgesinde yaşayanlarda çoğunlukta oluyor diye biliyorum siZler nerde yasıyorsunuz ben Mersin / Anamur da
kenankaan nlgn33 ben hataydayım, bahsettiğim arkadaş da mersinliydi. Bu yörede cok fazla taşıyıcı var. Ama şükür olumsuz bişeyle karşılaşmadık hiç
nlgn33 Yarenseyit zor bi süreç sürekli kan alınması allahım herkese sağlık sıhat versin 🙏 siz çok iyi yapmışsınız bebeğinizin geleceği için allah razı olsun düşünceli davranmışsınız ama tüp bebek aşaması zor ve maliyetli allahım ayağına taş değdirmesin yavrunuzun 😍