Hatice12345ha Sezaryen doğum yaptım.Gözümü açtığımda karnıma bastırıyorlardı.Çok canım yandı,ameliyathaneden ağlaya ağlaya ciktim.Doğumda çok kanama olmuş çok zor geçti doğumum .Sizin doğumlar nasıl geçti
Lulemom Hatice12345ha bende sezaryen oldum ama karnıma bastırdıklarında hiç canım yanmadı. Neden öyle oldu ki acaba. Çok mı abandılar ki bastırmak için
Tued Hatice12345ha bende sezeryan oldum ama spinal basma hisset.edim bacaklarım belimden ada felç gibiydi 6 saat sonra sancılarım başladı 3 gün sonra taburcu oldum acımı bi ben bi allah bide başındaki kayinvalidem bilir
Yusufmirza Benim de karnıma belli aralıklarla 2 kez bastırdılar kanamayı kontrol ediyorlar. Benim de canım çok acımıştı 🤦🏻♀️
PrensesimEla Ohaezgi benimde öyleydi şükür. Sezeryan çoğu kişi için zor geçmiş ama benim için rahattı.
Bingol6464 Hatice12345ha kuzum 9 ay regl olmuyoruz artı normal doğum yapmış olsak o kanama o şekilde yine olur sezeryan olduğu için doktorlar kan sulandırıcı vuruyorlarki için temizlesin diye
Yusufmirza Benim 34 gün oldu hala karnımın içi ağrıyor. Karnım Bi yere değince ağrıyor neden bilmiyorum. İçi daha geç iyileşiyor sanırım
Ohaezgi Yusufmirza bünyeye göre değişiyordur belki 1 haftaya topaarladım ve hiç bir yerim ağrımadı🤷🏻♀️ Sadece oturup kalkarken sezaryen yeri hafif acıyordu o da 1 haftaya geçti
yigitpasaninannesi_35 Yusufmirza bende sezaryen oldum bugün 75.gun dediğiniz gibi benimde karnım hafiften ağriyo sanırım yavaş yavaş geçecek 🥺
kenankaan Hatice12345ha epidural olduğum için herhangi bir travmam yok, aksine cok güzel hatırlıyorum doğumumu, sonrası da iyiydi, karnıma bastıran da olmadı, anestezi uzmanı da geldi kontrole durumuma baktı, prenses gibi doğumdu yani
Tgul Hatice12345ha bana ağır kum torbası koydular hem sonda vardı zaten sezaryen ağrım vardı çok zorlanmistim. Sezaryen diyip gecmemek lazım sonrası çok zor yaa
Hilalkaradeli Yusufmirza benim oğlum 4 aylık oldu öyle adet olmaya başladım bazılarının 1 seneye kadar olmayabiliyormuş ben çok dua ettim olmak için şükür olmuştum ateş basıyor çok sinirli oluyordum ya
Denizmooom Hatice12345ha spinaldi hemşire hafif bastırdı bir kere ben uyuşukluk geçmeden kendim bastırdım iki üç defa başka gelen olmadı ama mecbur cok kanama olup durmuyorsa masaj lazım yoksa daha da kötü şeyler olabilirdi