Minik1anne Hayırlı Akşamlar kızlar💜 Bugün akşam konyada deprem 5.1 büyüklüğünde oldu çok korktuk kızımla ben tekim evde eşim gececi çalışıyor baya korktum Rabbim kimseye yaşatmasin. Konyadaki hemşerilerime geçmiş olsun💜
2papatya Minik1anne annemin anlatmasına göre baya hissedilmiş zaten kendisi bide panik atak baya korkmuş.
Halenur42 Minik1anne çok fena sallandık annemler 6. Katta oturuyor aşırı sallanmış evde yalnız değildim Allahtan çok korkarım depremden Rabbim beterinden korusun tekrar yaşatmasın Rabbim
kadirefemmom Minik1anne çok geçmiş olsun canım rabbin esirgesin bende yeni gördüm benimde eşim gece görevinde bebegimle tekim hep korkarım
kubra2608 Minik1anne bende çok korktum ya bende tektim aha dedim bina yıkılacak kesin 😞rabbim beterinden korusun 🙏🏻
Minik1anne Halenur42 Allah korusun yaa bizde 3. Kattayız son kat mutfaktaydım dolaplar yere inecek sandım çok korktum halada etkisi var
Minik1anne kubra2608 amin canım amin 20 sn olmuş herhalde Allah’tan uzun sürmedi ve çok yüksek değildi Rabbim tekrarını yaşatmasın
Prensannesiyimm Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar rabbim beylerinden korusun bununla kalsın inşallah bir daha yaşanmasın hiç bir yerde
Oykusmummy Minik1anne çok geçmiş olsun n’aptınız eve geri girdiniz mi ya ben çok korkuyorum evimiz de 6. Kat. Küçük bebekle gece 12den önce girmeyi düşünmüyorum 😭😭
prensler_-_ Oykusmummy canım bebegine dikkat et hasta etme gerçi bizimki evde hasta oluyor da sen yinede çok dikkat et
Minik1anne Oykusmummy hiç cıkmadım kuzum yaa dışarısıda baya soğuk sen naptın yokmu yakınında kimse benim kaynanm yakın kaynatam da işte o yüzden kaynanam bizde şuan beraber kalıyoruz ama uyuyamadım ben hala
fatma_erva Minik1anne Fena sallandı Allah korusun bizde 5. Kattayız beşik gibi sallandı resmen ev allah beterinden korusun tekrarını yasatmasın insaallah
Minik1anne fatma_erva amin canım yani biz 3. Kattayız öyle bile baya hissettiysek 5. Katı dusünemiyorum yani en ufak bi gümbürtü olsun aklım gidiyor
Nurtalib Minik1anne gecmis olsun kizlar Allah tekrarını yasatmasin insallah bende korkudan agladim valla Allahtan esim evdeydi insallah artçı deprem yasamayiz gece
Halenur42 Minik1anne eşim geç saate kadar çalışır sabah direk kayınvalideme bıraktı artık bide Ramazan’da olmuştu seneler önce ondan kalan korkum da var yalnız kalamam bir kaç gün Allah beterinden korusun